Realitystjerne med i 'Vild med dans' - Her & Nu

Realitystjerne med i 'Vild med dans'

Den velkendte realitydeltager trækker til efteråret i danseskoene og konkurrerer i ‘Vild med dans’.

Af Jonas Sand - 18. juli 2018 kl. 07:25

Vi lærte hende at kende som den bageglade humørspreder fra DR1-programmet ‘Den store bagedyst’, men til efteråret får vi lov til at se en ny side af Rosa Kildahl. Her skal den 60-årige realitydeltager nemlig være med i ‘Vild med dans’, når TV 2 sender den 15. sæson af det populære program. Det bekræfter hun over for SE og HØR.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i uvished: Valgt eller vraget
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne bliver ‘Vild med dans’-deltager
– Jeg glæder mig til at lære de danse – det er fedt at kunne danse en vals. Det ser tæskegodt ud, når der er nogen, der kan det. Og så glæder jeg mig til kjolerne og til, at de bliver syet specielt til mig, siger Rosa til mediet og fortæller, at der også er et par ting, hun frygter ved deltagelsen.
– Jeg frygter konditionen, og om jeg kan huske trinene. Men hvis jeg ikke kan huske det hele, må min partner føre mig, og så tror jeg, at jeg kan følge med, fortsætter hun.
Indtil videre ligger det fast, at Rosa får selskab af Emmelie de Forest, Emil ThorupMolly EgelindSimon Stenspil og Lars Christiansen, når den 15. omgang af ‘Vild med dans’ løber over skærmen.
WTF: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årige Birthe Neumann
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-babe har fundet kærligheden