Lise og Michael gør vildt comeback

I aften har Lise og Michael premiere på deres helt nye program, og seerne kan glæde sig til igen at blive lukket ind i parrets bygge-univers.

Af Louise Andersen - 13. februar 2018 kl. 12:56

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, som vandt ‘Nybyggerne’  for to år siden, vender i aften tilbage på tv-skærmen klokken 21.00 på TV 2 med deres helt nye tv-program.
– I programmerne følger man Michael og jeg, der kører rundt i vores gamle bil Ruth til forskellige personer, der har fortjent en forvandling af et rum. Det er en søster, datter en bror eller en helt fjerde, som mener, at de kender en person, der fortjener en forvandling. Så prøver vi at løse det så godt som muligt med mange gode genbrugsløsninger, hvor vi bygger om og renoverer. Det er som altid primært med genbrug i mente, fortæller Lise om parrets nye program.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin: Derfor har jeg intet tilovers for Maja
Lise glæder sig til, at parret igen får lov at indfinde sig i danskerne stuer.
– Det bliver lidt mærkeligt at vende tilbage på skærmen, men for os er det også mega fedt, at vi får lov til igen at inspirere folk til alle mulige sjove projekter. Det har været vildt sjovt, og vi håber rigtig meget, at det bliver taget vildt godt imod, så vi kan komme til at lave endnu mere, fordi vi elsker det, siger Lise.
LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’
Seerne kan glæde sig til igen at blive inviteret indenfor i Lise og Michaels liv.
– Jeg synes selv, at jeg er stolt. Selvfølgelig er jeg stolt af resultaterne, men jeg tror også bare, at man skal glæde sig til at komme ind i vores univers igen, og så skal man bare nyde programmerne, for det er sådan nogle, man kun kan blive i godt humør af, fortæller Lise.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor