‘Nybyggerne’-par sælger deres hus på Møn

Malene og Christian er klar til at rykke rødderne op og flytte til Silkeborg.

Af Lotte Knudsen - 11. november 2020 kl. 21:28

I aftenens afsnit af ‘Nybyggerne’ erklærede Malene og Christian deres kærlighed til byen ved søerne, Silkeborg.

– Silkeborg er bare fantastisk. Da vi her til aften gik en tur med børnene, gik det for alvor op for os, hvor dejligt det kunne være at vinde huset og bo i Silkeborg, sagde Malene efter en gåtur i aftenens afsnit.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-par hver til sit: Det er virkelig ikke nice

Efter optagelserne til ‘Nybyggerne’ tog parret afsked med ‘Nybyggerne’-huset i Silkeborg, og vendte parret hjem til deres hus på Møn. Fascinationen og kærligheden til Silkeborg forsvandt dog ikke.

– Vi gik fuldstændig helhjertet ind i ‘Nybyggerne’, og vi forstillede os, hvordan det ville være at bo i huset og i byen med vores børn. Det var derfor rigtigt svært at forlade ‘Nybyggerne’-huset og Silkeborg efter to måneder med optagelser, og efterfølgende har vi længtes efter at komme tilbage, fortæller Christian til HER&NU.

Malene og Christian har derfor efter optagelserne taget en beslutning om at rykke rødderne op uanset finalens udfald.

– Uanset om vi vinder ‘Nybyggerne’-huset eller ej, så har vi besluttet os for at flytte til Silkeborg. Vi nåede simpelthen at forelske os i byen. Derfor har vi sat vores hus på Møn til salg, og nu venter vi bare på, at det bliver solgt, fortæller Christian.

LÆS OGSÅ: Jeg røg ud efter blodig skade

Parret drømmer om, at de i Silkeborg vil få mere kvalitetstid og frirum til deres børn.

– Hvis vi får solgt huset på Møn og vinder huset i Silkeborg, vil det give lidt mere luft i vores økonomi, så vi få mere tid til vores børn. De er ved at blive store, og vi vil gerne udnytte tiden, fortæller Malene.

LÆS OGSÅ: CHOK! Christel og Teitur har slået op

Om parret vinder ‘Nybyggerne’ og kan flytte ind i ‘Nybyggerne’-huset må tiden vise. 

Malene, Christian, Coco og Nimbus fra “Nybyggerne” 2020