CHOK! Christel og Teitur har slået op

Det virkede til, at parret kunne klare alt, selv de hårde uger i ‘Singletown’. Men realityprogrammet gjorde dem ikke stærkere som par, og tiden efter har ikke været nem.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. november 2020 kl. 11:59

Christel Trubka og Teitur Skoubo har været hinandens bedste venner og kærester på én gang. De offentliggjorde til Reality Awards i januar i år, at de var blevet et par, og siden har det virket til, at de to skulle være sammen resten af livet.

Men i efteråret gik det galt, og kærligheden bristede.

– Teitur og jeg blev enige om at gå hver til sit for seks ugers tid siden. Vi holder stadig af hinanden og har daglig kontakt, skriver Christel på Instagram.

LÆS OGSÅ: Udvider familien: Her er, hvad der skete med Lola

Både Teitur og Christel har fået uendelige mange spørgsmål, der er gået på, om de stadig var sammen. Derfor havde de lavet en aftale om, at de begge to på samme tidspunkt ville melde det ud i dag.

– Vi har valgt at ikke dele noget, før vi selv vidste, hvad der skulle ske mellem os. For cirka 1,5 måneden siden fik vi snakket sammen om vores forhold og blev enige om, at vi ikke skulle være være sammen mere. Vi har det stadig meget godt sammen og holder meget af hinanden, skiver Teitur.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise Hotel’-vinder er gravid

Parret valgte i sommeren at sætte forholdet på den helt store kærlighedsprøve ved at være med i ‘Singletown’, hvor de i 24 dage boede hver for sig.

De ville gerne teste, om de nu også var de rigtige for hinanden. Blandt andet udtalte Teitur, at han hellere ville vide det nu end om tre år, hvis Christel ikke var den rette for ham.

Teitur og Christel i ‘Singletown’. (Foto: Dplay/Discovery Networks Denmark)

Har man fulgt med i ‘Singletown’, så har man set, hvordan Christel blev mere og mere såret for hver dag, mens Teitur er blev mere og mere i tvivl om sine følelser for Christel, fordi den 21-årige Anna kom ind fra højre og fuldstændig tryllebandt ham.

Selvom det endte med en række dates og flere kys for Teitur, så tilgav Christel sin kæreste for at være faldet for fristelsen, og de forlod ‘Singletown’ sammen som et par.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-par hver til sit: Det er virkelig ikke nice

Efterfølgende har de sammen fortalt om, at de gerne vil have børn sammen og flytte sammen i fremtiden. Men i takt med at ‘Singletown’ begyndte at blive vist i efteråret, blev der pludselig mere stille fra reality-parrets side.

Lige indtil i dag, hvor de hver især har meldt en status på forholdet ud.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees bedste råd: Sådan bliver man milliardær