Nu starter optagelserne: Ny sæson 'Ex on the Beach'

En ny sæson af det danske ‘Ex on the Beach’ er på trapperne.

Af Louise Vilsbøl - 12. december 2018 kl. 15:01

Der er gode nyheder til de mange danskere, der elskede ‘Ex on the Beach’, som tonede frem på de danske tv-skærme i august og september. Nu ligger det nemlig fast, at der kommer endnu en sæson af det populære program, og optagelserne går i gang i januar, det bekræfter programdirektør Anne Garlichs overfor Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René
– ‘Ex on the beach’ har gået sin sejrsgang over hele verden, og heldigvis tog seerne herhjemme også rigtig godt imod den danske version. ’Ex on the beach’ var en kæmpe succes for os i efteråret, og derfor kommer vi selvfølgelig med en sæson 2 i 2019, som vi godt tør love allerede nu bliver endnu vildere end sæson 1, fastslår hun og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Emma og Kevin have utrolig hurtig sex i ‘Ex on the Beach’


LÆS OGSÅ: EOTB-babe søger job som parkeringsvagt og skraldemand
– Det, der gør programmet så stærkt, er, at man tager alt det bedste fra realitygenren: ægte følelser, intriger og vilde personligheder. Men modsat andre realityformater er hele konkurrenceelementet taget ud, så der er ikke nogen taktiske alliancer eller spil fra galleriet. Det er derfor meget ægte i sin form. Og det, krydret med noget, vi alle kan relatere til, nemlig ekskærester, gør det til en sprængfarlig cocktail, som seerne tilsyneladende ikke kan få nok af.
Det vides endnu ikke, hvornår programmet bliver vist på tv, men optagelserne finder sted i præcis samme periode som sidste års optagelser, og det vil igen i år være i tropiske omgivelser på Mauritis. Imellemtiden kan man se både første sæson af den danske udgave og den seneste sæson af den svenske udgave på DPlay, og svenskerne er altså vilde.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-overblikket: De er kærester – og de er ikke