'Ex on the Beach'-overblikket: De er kærester – og de er ikke

Der var mange potentielle kærestepar, da programmet sluttede, men bagefter er der sket en del.

Af Louise Vilsbøl - 27. september 2018 kl. 22:55

Sidste afsnit af ‘Ex on the Beach’ er netop rullet over skærmen, og programmet sluttede på mest romantiske vis med alle deltagerne samlet på stranden, hvor de snakkede hele opholdet igennem, og Mathias gik på knæ for Caroline og spurgte, om de to skulle være kærester.
Men hvad er det sket efter programmet? Der er nemlig flere løse ender. Kasper glæder sig gevaldigt til at gense Michelle, Morten og Sidsel er pludselig blevet meget som kærester, og mon kærligheden holdt mellem Caroline og Mathias?
Vi har talt med alle deltagerne, og her kommer svar på, hvem der er sammen, hvordan de blev kærester – hvorfor andre ikke er blevet kærester, og hvem mon stadig ikke helt har fundet ud af det.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis

Mathias og Caroline

Som nævnt kunne man i programmets sidste afsnit se Mathias spørge Caroline, om hun ville være hans. Det skete d. 31. marts, og de to kan altså fejre halvårs dag i weekenden. Mathias og Caroline er nemlig stadig kærester den dag i dag, og de har det rigtig godt sammen.
– Det går pisse godt i dag! Carolines og mit forhold er kun blevet bedre og bedre med tiden. Vi tvivlede lidt på, om det nu også ville fungere i Danmark – men det viste sig bare, at det fungerede meget meget bedre end på Mauritius! Jeg kunne ikke være mere tilfreds med, hvordan det hele har udspillet sig, fortæller Mathias, og Caroline er enig.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor er Sofie og Jesper ikke kærester
– Efter programmet er mig og Mathias’ forhold forstærket utrolig meget, man er to helt andre personer hjemme i Danmark, og jeg var rigtig spændt på, hvordan det ville gå mellem os, og om vi var for forskellige. Men efter at have lært ham bedre at kende, er vi faktisk ret ens på mange punkter og tænker meget ens, fastslår hun og åbner op om fremtiden:
– Næste skridt er, at vi forhåbentlig snart skal flytte sammen, og så må vi jo se, om børn også bliver et emne i den nærmeste fremtid. Jeg ved ikke, om vi snart skal have børn, men emnet er da blevet berørt. Det er ikke noget, vi har planlagt lige nu i hvert fald, men før eller siden kommer det vel nok. Jeg vil rigtig gerne være en ung mor, så der går nok ikke 100 år.
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Artiklen fortsætter under det søde klip, hvor Mathias spørger Caroline, om de skal være kærester.

Kasper og Michelle

Der var dømt tårer og et løfte om på gensyn, da Michelle skulle forlade villaen og ikke mindst flirten Kasper. Og det blev til et hurtigt gensyn, da Kasper kom hjem fra Mauritius.
– Da jeg kom hjem til Danmark, tog jeg faktisk nærmest direkte hjem til Michelle. Jeg skulle lige forbi min lejlighed og smide mine ting efter den lange tur, og tog så afsted hjem til hende morgenen efter. Da jeg forlod villaen, var jeg godt klar over, at jeg rigtig gerne ville se meget mere til Michelle og havde også en formodning om, at hvis det gik os lige så godt hjemme, som det gjorde i villaen, at så ville vi ende med at blive kærester, fortæller Kasper.
Og hans formodning holdt stik. Kort tid efter hjemkomsten blev de to nemlig kærester, han er dog ikke helt tilfreds med måden, det skete på, da han ikke syntes, det var så romantisk, som han havde håbet på.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program
– Vi var rigtig fulde, og så kom jeg til at kalde Michelle for skat, hvilket jeg ikke måtte, så længe vi ikke var kærester, og så fik jeg lidt skældud over det og kunne meget tydeligt mærke på hende, at nu skulle jeg fandeme snart spørge hende! Så da vi kom hjem fra byen, satte hun sig ind i soveværelset, og jeg tog hende ud i stuen med bind for øjnene, hvor jeg havde improviseret lidt, fordi jeg ikke kunne finde andre remedier, der var nok af til at danne et stort hjerte, så det endte med, at jeg havde lavet et stort hjerte af skeer med stearinlys omkring, og så da hun stod foran hjertet med alt lyset slukket, kun lyset fra stearinlysene var tilbage, tog jeg bindet fra hendes øjne og spurgte, om hun ville være min kæreste og det ville hun jo så heldigvis.
De to blev kærester tre uger efter hjemkomsten, og de har det fantastisk sammen her lige knap et halvt år efter. Næste skridt for dem er at flytte sammen, da de bor i henholdsvis Esbjerg og Aarhus, men de skal lige have det hele til at gå op med jobs og lejlighed.
SE BILLEDET: Nadia Shila venter barn nummer tre

Morten og Sidsel

Fra start til slut var det en rutschebanetur at følge Morten og Sidsels forhold, men de to endte med at finde hinanden, og der opstod så sød musik mellem dem, at selv alfahannen Morten blev tæmmet. Men hvad skete der så?
– Mig og Sidsel gik hen og blev lidt kæresteagtige, da vi kom hjem fra Mauritius. Hun er jo bare super skøn, men jeg fik et nyt job i Jylland, lidt efter vi var kommet hjem og kunne ikke flytte til København. Vi snakker stadig meget sammen den dag idag, men bare som venner, fortæller Morten, og Sidsel er enig:
– Vi havde ikke rigtig nogen aftale om noget. Et par uger efter hjemkomsten besøgte han mig så i KBH, og vi var ‘kæresteagtige. Da han tog hjem aftalte vi, at vi ”havde noget”. Men efter en uge var det meget klart, at vi ikke kunne have et langdistance forhold, da vi begge er meget fysiske personer, så vi ville blive for kede af det. Så vi stoppede det. De gange Morten har været i KBH har vi lavet noget, men ellers er vi bare gode venner og har kontakt hver dag, fortæller Sidsel.
Tiden må altså vise, om der kommer til at ske mere mellem de to, og imens drømmer Morten om at bruge sin voksende Instagram til at skubbe gang i en karriere indenfor fitnessverdenen.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ og mor til tre: Jeg kan blive gravid når som helst

Emma og Kevin

Selvom der kom flere fyre ind i villaen, var der ikke rigtig nogen, der kunne tage Kevins plads i Emmas hjerte. Hun blev ved med at savne sin lille chokoladeprins, som hun kaldte Kevin, og hun glædede sig til at se ham igen, når hun kom hjem. Men
– Kevin og jeg er desværre ikke sammen i dag, men vi er stadig rigtig gode venner, fortæller Emma og afslører, at hun havde håbet på, de ville blive kærester i Danmark.
–  Jeg ville lyve, hvis jeg sagde nej, jeg havde da en lille drøm om, at vi også fandt sammen her hjemme i Danmark. Men afstanden kom imellem os.
Helt præcis er det 328 kilometer, der er mellem pigen fra Frederikshavn og fyren fra Aabenraa, og selvom de begge havde håbet på noget andet, så blev det altså ikke til mere end venskab mellem dem.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afsluttet

Kevin og Stine

Det gik stærkt for Stine og Kevin, da han kom ind i villaen i tirsdagens afsnit og hurtigt fandt vej til Stines seng i suiten. De endte med at have sex den første aften, så byggestenene til et forhold var lagt – eller var de nu også det?
– Kevin og jeg har ikke fundet sammen, efter vi er kommet til Danmark, vi kørte den aldrig rigtige videre her hjemme. Men vi har haft et par enkelte gode stunder sammen i forbindelse med programmet. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, jeg tror bare, vi var for langsomme til at holde den kørende hjemme i Danmark, fortæller Stine og understreger, at Kevin er en fyr, hun godt ville kunne falde for.
Det er dog ikke fordi, der er en anden fyr, der har taget Stine med Storm, at hun ikke har fundet sammen med Kevin. Hun er nemlig stadig single og leder efter prinsen på den hvide hest, som hun selv udtrykker det.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har endelig sex: Det var nederen

Shanne og Thomas

Shanne kom ind i villaen som Thomas’ ekskæreste på samme tid som Lærke, som også er Thomas’ eks. Det blev dog Shanne og Thomas, som førte flirten videre, mens Lærke fandt en ny flirt. Spørgsmålet er dog, om Shanne og Thomas har fundet sammen her hjemme.
– Efter programmet er Shanne og jeg faldet tilbage ind i vores hverdagsliv her hjemme. Vi har begge haft travlt med hver vores hverdagsliv. Status er nu, at vi bare er venner, men ses engang imellem, når vi er i byen eller til fest, fortæller Thomas, og Shanne uddyber:
– Altså mig og Thomas har det fint sammen i dag, vi er bare venner, men da vi kom hjem, var jeg utrolig dårlig til at snakke om følelser og fortælle ham, hvad jeg egentlig ville. Så derfor skete der ikke rigtigt noget mellem os. Men vi har stadig en eller anden form for kemi mellem os.
Shanne var åben for at se, hvad det kunne blive til, men hun fik ikke sagt det til Thomas, som så fik en kæreste. De slog dog op igen, men nu er Shanne og Thomas bare venner.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen blev hentet af ambulance: Nu taler hun ud

Jesper og Sofie

Det virkede nærmest som skæbnen, da Sofies ekskæreste Jesper indtog villaen og gjorde kur til Sofie. De forlod villaen sammen, men kort efter gik det i vasken igen. Jesper var ikke den ekskæreste, Sofie havde håbet på at se, og hun endte med at give ham den kolde skulder. Læs mere om det HER.
HOT NEWS: Ny sæson ‘Ex on the Beach’ på trapperne
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Nu er det slut for Kasper og Michelle