EOTB-babe søger job som parkeringsvagt og skraldemand

Det kan være svært at finde et job, når man har haft sex på tv, indrømmer Emma.

Af Louise Vilsbøl - 7. december 2018 kl. 15:02

Til næste år skal Emma Josefine Anesen fra ‘Ex on the Beach’ begynde på uddannelsen som sygeplejerske. Derfor er hun lige flyttet til Aalborg, hvor hun vil læse. Men indtil studiet starter, skal hun finde et arbejde, det er bare ikke så nemt, når man har deltaget i et realityprogram, forklarer hun i et nyt interview med M!, hvor hun er udvalgt til månedens crush.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René
– Min deltagelse i et realityprogram kan have haft betydning for min jobsøgning. Nordjyder kan godt være lidt konservative, og måske vil de ikke have en type, som har bollet på tv, til at stå i deres butik. På Sjælland er man lidt mere loose. Der er mange, som har været med i programmet, som bor på Sjælland – og de har ikke haft problemer med jobsøgningen, fortæller Emma i interviewet og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Emma og Kevin have utrolig hurtig sex i ‘Ex on the Beach’


LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-overblikket: De er kærester – og de er ikke
– Jeg søger lidt forskellige jobs for tiden, alt fra parkeringsvagt til skraldemand. Jeg skal bare have et arbejde i mellemtiden. Jeg bruger også rigtig meget tid på min Instagram, tage billeder og sådan. Jeg har efterhånden ret mange følgere, 49k, men den har været helt oppe på 52k, men jeg mistede en del følgere, da jeg offentliggjorde, at jeg havde fået en kæreste.
Emma drømmer om at åbne sin egen klinik, når hun har læst til sygeplejerske, hvor hun vil foretage diverse skønhedsbehandlinger på folk. Hun har selv fået lavet sine læber, men fordi de blev skæve, kunne hun godt tænke sig at hjælpe andre med at få lavet det bedre.
Læs hele interviewet og se de labre billeder af Emma på M!
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ og mor til tre: Jeg kan blive gravid når som helst

Læs mere om