'Mig og min mor'-Simone taler ud efter fødslen: Jeg har fået den perfekte datter - Her & Nu

'Mig og min mor'-Simone taler ud efter fødslen: Jeg har fået den perfekte datter

Realitydeltageren blev sidste måned mor til en lille pige, og hun nyder i den grad rollen som mor.

Af Jonas Sand - 27. februar 2018 kl. 19:25

Det var en lykkelig Simone Rasmussen fra ‘Mig og min mor’, der sidste år afslørede over for Realityportalen.dk, at hun sammen med kæresten Martin venter parrets første barn. Ventetiden var lang for parret, der i den grad glædede sig til at blive forældre, men for godt halvanden måned siden var ventetiden forbi.
Den 12. januar – én dag før termin – klokken 18:32 kom datteren Saselia nemlig til verden med en størrelse på 47 cm og en vægt 2130 gram. Det afslører en lykkelig Simone over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe fødte hjemme i sofaen
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se eller gense Simone og Bettina på tur til København:

LÆS OGSÅ: Mor Bettina jubler over Simones graviditet: Jeg er da helt elektrisk
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Lenny og Fie får helt særlig mission på ‘Paradise’
– Fødslen varede 28 timer, fra jeg kom ud på sygehuset, til hun var født. Så det var en lang fødslen, men det var bestemt det hele værd. Hun var en lille, fin en. Nu vejer hun 3500 gram, så hun kommer hurtigt efter det, jubler ‘Mig og min mor’-deltageren.

(Foto: Privat)


Den nybagte mor har i den grad nydt den seneste halvanden måned, og hun er fuld af rosende ord til kæresten Martin.
– Den første tid er bare fløjet afsted. Tiden går virkelig stærkt, når man har fået børn. Det er jo en helt ny hverdag og et helt nyt liv, som bare er vidunderligt, og så har jeg været så heldig ikke bare at få verdens dejligste datter, men bestemt også verdens bedste far for hende.
– Martin har virkelig bare været der – både med bleskift, nattevagter og en masse kærlighed. Det er en fantastisk følelse at være mor. Der er intet større end den kærlighed, man føler til sit barn. Hun er så fin, og jeg er så stolt, slår hun fast.
AFSLØRING: Lennys kæreste er ny ‘Paradise’-babe
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet

Helt specielt navn

Den lille pige har fået navnet Saselia, og det gør hende helt unik, fortæller Simone.
– Det er et navn, vi har fået godkendt, da ingen andre i Danmark hedder det, siger ‘Mig og min mor’-deltageren og afslører, at der ikke ligger en speciel årsag bag navnet.
– Vi ville have noget, der skilte sig ud og var internationalt, og så sad vi en aften, hvor det bare kom til os. Og så føltes det bare helt rigtigt, jubler Simone.
I galleriet over artiklen kan du se flere billeder af Saselia.
LÆS OGSÅ: Skal Fie Laursen være med i ny sæson af ‘Forsidefruer’?
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold