AFSLØRING: Lennys kæreste er ny 'Paradise'-babe

Paradisoen afslører nu, at han fandt kærligheden under optagelserne i Mexico.

Af Emilie Holm Egebro - 26. februar 2018 kl. 12:00

I starten af januar afslørede ‘Paradise’-hunken Lenny Pihl Christensen, at han havde fået en kæreste. Han var dog meget hemmelighedsfuld omkring kærestens identitet, og han ville kun afsløre, at folk vil tabe kæben, når de finder ud af, hvem hun er, fordi hun er meget anderledes, end de piger han tidligere har været sammen med.
Det viser sig nu, at Lenny ikke har mødt kæresten under dating-programmet ‘Wingman’. Derimod har han mødt hende under optagelserne til den nye sæson ‘Paradise Hotel’, hvor de begge er medvirkende.
– Nadja er med i startcastet i den nye sæson, så hun var på hotellet, da jeg tjekkede ind. Vi lagde ikke rigtig mærke til hinanden til at starte med, da jeg faktisk syntes, Nadja virkede lidt akavet. Men vi kyssede så allerede for sjov på min anden aften på hotellet, selvom vi ikke havde snakket sammen. Efter det snakkede vi mere og mere og kyssede også mere og mere – også når vi var ædru, afslører den 31-årige Lenny overfor Realityportalen.dk.
– Vi aftaler faktisk på et tidspunkt, at vi ikke skal kysse med andre på hotellet. Så man kan godt sige, at vi var lidt som ‘Paradise’-kærester, men vi blev det ikke officielt derinde. Det er lidt pinligt og kikset at blive det, fortsætter 21-årige Nadja Hansen og tilføjer så, at det alligevel ikke lå i kortene, at hun og Lenny ville finde sammen efter hjemkomsten til Danmark:
– Der skete så mange ting dernede, så jeg havde ikke lyst til at ses, da vi kom hjem. Jeg kan ikke sige så meget, men vi skulle hvert fald lige have talt nogle ting igennem. Et par dage efter, vi kom hjem, stod Lenny dog lige pludselig foran min dør, og så var der ikke så meget at gøre, griner Nadja.
LÆS OGSÅ: Lenny åbner op: Derfor er jeg med i ‘Paradise’ igen
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
Langfra kærlighed ved første blik
Da Lenny først var blevet lukket ind hos Nadja, fik de to talt tingene ud, og den 28. december blev de officielt kærester. Ifølge dem begge var det dog langtfra kærlighed ved første blik, da de mødte hinanden på ‘Paradise’:
– Der er jo 11 års aldersforskel, og så falder jeg normalt altid for mørkhårede piger med store silikonebryster og mange tatoveringer. Nadja er derimod høj og lyshåret, og derudover er vi meget forskellige. Men det er som om, Nadja har de ting, jeg ikke har, og det faldt jeg for. Hun er også sød og dejlig, forklarer Lenny.
–  Jeg ville normalt være bange for en type som Lenny, fordi han har så mange tatoveringer og går på en sjov måde. Han ser lidt hård ud, så jeg ville ikke have turdet at snakke med ham herhjemme. Vi havde derfor aldrig fundet sammen i byen i Danmark. Men nu hvor jeg kender ham, så har jeg jo fundet ud af, at han er en varm og omsorgsfuld person, hvilket jeg faldt for. Derudover har han masser af humor og passer altid godt på mig, fortæller Nadja.
Lenny og Nadja indrømmer, at det har været svært at holde hemmeligt de seneste måneder, at de har været et par. Idet de fandt hinanden på ‘Paradise Hotel’ og ikke må afsløre detaljer om programmet, har det dog været en nødvendighed indtil nu.
I morgen sendes første afsnit af den nye sæson ‘Paradise Hotel’ klokken 22.00 på TV3, hvor du kan følge Lenny og Nadjas forhold.
Se det romantiske galleri med Lenny og Nadja øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par efter exit: Det var på ingen måde fedt
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathildes søskende: Sådan har vi det i dag
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold