Mathilde og Robin: Derfor er vi ikke kærester

‘Årgang 0’-Mathilde og ‘Ex on the Beach’-Robin er eksklusive og bruger al deres tid med hinanden. Alligevel vil de ikke kalde sig kærester.

Af Lykke Buhl - 21. juni 2020 kl. 18:57

I starten af denne juni måned stod 20-årige Mathilde Beuschau fra ‘Årgang 0’ og 21-årige Robin Christensen fra ‘Ex on the Beach’ frem og fortalte, at de havde fået følelser for hinanden.

De fandt sammen i forrige måned, da Mathilde spurgte Robin, om hun måtte køre med på en af hans ture til Sverige for at træne, dengang de danske fitnesscentre var lukket ned.

LÆS OGSÅ: Dansk tv-vært skal skilles

Eksklusive, men…

Men selvom parret nu har sovet sammen hver eneste dag siden turen til Sverige, og selvom de bestemt betegner deres forhold som eksklusivt, så vil de alligevel ikke kalde sig kærester.

– Vi ses hver dag, og vi har det godt sammen. Men det der med at få en titel på, det betyder bare ikke super meget os, for det ville alligevel ikke ændre noget, forklarer Mathilde til Realityportalen og uddyber, at kærestetitlen virker til at være vigtigere for alle dem, der nysgerrigt følger med i deres forhold:

– Nu er vi nærmest blevet sådan lidt: Næ! Vi gider ikke kalde det kærester, fordi vi bliver spurgt så meget, griner Mathilde.

Realityportalen mødte det nye realitypar, ‘Årgang 0’-Mathilde og ‘Ex on the Beach’-Robin i onsdags til reception på ‘Paradise’-Türkers donutkæde Bronuts, hvor de sammen dukkede op (Foto: Anthon Unger).

LÆS OGSÅ: Realitybabe i stor sorg: Nu sagsøger hun dyrlæge

Kollegaer fremfor kærester

Dog lægger hverken Mathilde eller Robin skjul på, at de tager deres forhold til hinanden alvorligt, og at de elsker at bruge tiden sammen, hvilket man ikke mindst kan se dokumenteret på deres Instagram-profiler.

– Det er pænt seriøst. Det er rimelig overvældende, men det har ikke skræmt nogen af os væk endnu, forklarer Robin om at tilbringe al sin tid sammen med Mathilde. For det er stort set al tid, de to tilbringer sammen.

– Mig og Mathilde laver begge online coaching, og vi sidder endda på det samme kontor, så vi er meget tætte, griner Robin.

LÆS OGSÅ: Nær ven af ‘Familien fra Bryggen’ offer for stor tragedie

Hold fri, skat!

Men selvom Robin og Mathilde dermed både deler arbejdsplads om dagen og seng om natten hvert eneste døgn, så skal der altså mere til før, de bliver trætte af hinanden.

– Jeg synes faktisk ikke, vi får nok af hinanden. For hvis vi er inde på kontoret, så sidder jeg nede i den anden ende af Robin. Så vi snakker faktisk næsten ikke sammen, når vi er inde på kontoret, det er kun lige hurtigt. Så det er ikke fordi, vi står og snaver klokken 12 midt ude på kontoret, griner Mathilde.

LÆS OGSÅ: Jackie: Her min bedste veninde i ‘Forsidefruer’

Robin og Mathilde er selvstændige med hver deres online træningsvirksomhed, hvor de er del af det samme kontorfællesskab. Men selvom de tilbringer både arbejdsdagen og fyraftenerne i hinandens nærhed, så synes Robin faktisk tværtimod, at Mathilde burde afsætte endnu mere tid af til ham.

– Jeg har bedt Mathilde om at holde lidt mere fri og lukke sine kalender nogle af dagene, fordi hun laver for meget arbejde. Hun har lidt mere at se til, end jeg har, griner Robin, der godt kan være lidt misundelig, men dog også selv nyder at have lidt fritid.

LÆS OGSÅ: TILLYKKE! ‘Årgang 0’-Emma er blevet student

LÆS OGSÅ: Lene Beier vært på nyt TV 2-program

Læs mere om