Lene Beier skal samle danskerne hen over sommeren i live TV 2-program

Lene Beier skal hen over sommeren være ny vært på ‘Go’ aften live’.

Af Rikke Lynge - 17. juni 2020 kl. 10:30

Lene Beier er kendt som vært på TV 2, hvor hun flere år har lavet ‘Landmand søger kærlighed’ og ‘Hjem til gården’. Lige nu rejser hun rundt i det ganske land med holdet bag datingprogrammet ‘Landmand søger kærlighed’, som Lene nyder at være vært for, og når optagelserne er slut, fortsætter hun rundt i det danske land som vært for ‘Go’ aften live’, det skriver Ritzau ifølge BT.

‘Go’ aften live’ bliver hen over sommeren sendt i en særudgave, hvor halvdelen af programmet foregår i studierne i Tivoli, mens den resterende halvdel af programmet foregår live ude i sommerlandet. Det er liveoptagelserne i det danske sommerland, som Lene Beier skal være vært for.

LÆS OGSÅ: Tatoo-Morten er blevet indlagt

– Jeg blev helt paf, da jeg blev spurgt. Jeg kan ikke forestille mig noget, jeg hellere vil, end at rejse rundt i hele landet og snakke med spændende mennesker, siger Lene i en artikel fra Ritzau til BT.

Sidst Lene Beier lavede live var i 2013/2014 på TV 2 Fri programmet ‘Frihuset’, som er det program, der gav Lene Beier sit gennembrud som vært på TV 2.

LÆS OGSÅ: Jackie: Her min bedste veninde i ‘Forsidefruer’

Første ‘Go aften live’-program med Lene Beier som vært sendes den 29. juni og fem uger frem.

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere

Læs mere om