Forelsket Robin: Jeg er sgu faldet for Mathilde

Der var god kemi mellem parret fra første sekund, og siden har de set hinanden hver dag.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. juni 2020 kl. 16:31

Robin Christensen fandt ikke kærligheden i ‘Ex on the Beach’, men for nogle uger siden kom den til ham helt af sig selv i form af ‘Årgang 0’-baben Mathilde Mulvad Beuschau.

– Jeg skulle en tur til Sverige for at træne, og det så Mathilde og spurgte, om hun måtte komme med. Derfra kørte det ellers bare, fortæller Robin til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Amanda så Nicklaes knalde med en anden

Siden har de to set hinanden hver dag, men mest om aftenen, da de begge har travlt med deres job som online coach og personlig træner. Robin ved endnu ikke, om han vil betegne dem som et kærestepar, men han bekræfter, at de bestemt heller ikke bare er venner, og at det går i retningen mod at være kærester.

– Jeg er sgu nok faldet for Mathilde. Der er et eller andet over hende, der holder min interesse. Hun er en pisse sød pige, og vi klikker super godt, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe bliver filmet og fotograferet i smug

‘Ex on the Beach’-hunken blev såret et par gange, da han medvirkede i reality-programmet i Brasilien, og det har han lært af.

– Jeg har lært fra mine tidligere flirts og forhold, at jeg ikke skal forhaste ting, og det har jeg heller ikke tænkt mig at gøre den her gang.

LÆS OGSÅ: Nær ven af ‘Familien fra Bryggen’ offer for stor tragedie

Hvis man følger det nye fitness- og reality-par på Instagram, ved man allerede, hvor meget af sin tid Robin bruger i lejligheden ved Sluseholmen, hvor Mathilde bor sammen med Ida Søjborg fra ‘Love Island’. Man kunne næsten blive i tvivl, om Robin er flyttet ind hos veninderne, hvilket dog ikke er tilfældet.

– Det er rigtigt, at jeg bruger alle mine aftener der, men det er meget rart også at have sin egen lejlighed. Jeg skal nok have haft noget kørende med hende i længere tid, før jeg overvejer at opsige min lejlighed, siger Robin med et smil.

LÆS OGSÅ: UH! Türker med i nyt program