'MasterChef'-vinderen har store planer: Nu må han godt fri

Glædestårerne fik frit løb, da Sara Schultz Giversen i aftes kunne løfte trofæet oven på sejren i ‘MasterChef 2020’. Nu vil den 29-årige amatørkok gerne giftes og stifte familie med kæresten

Af Kenth G. Madsen - 30. april 2020 kl. 20:00

Efter et intenst udskilningsforløb, hvor 60 deltagere blev barberet ned til tre gennem 56 TV3-programmer, lykkedes det i aftenens finale for Sara Schultz Giversen at hive sejren hjem i det prestigefyldte gastronomiske kapløb, hvor hun stod overfor kombattanterne Isabella og Nanna.
– Det var fuldstændig vanvittigt. Jeg stoppede med at trække vejret, da de sidste karakterer blev givet, siger hun til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Alba melder ud: Det skal lillebror hedde
Glædestårerne fik bagefter frit løb, da hun kunne løfte trofæet omgivet af familie og venner.
Sejren blev senere fejret i hjemmet i selskab med en stak pizzaer.
– Men efter en time var jeg bare så færdig og klar til at gå i seng, fortæller hun videre.
LÆS OGSÅ: ‘Først til verden ende’-deltager med psykisk lidelse: Nu medicinen lagt på hylden
Med den flotte gastronomiske sejr fulgte også en check på 100.000 kroner, og Viborg-pigen med bopæl på Østerbro i København har ædle planer under opsejling karrieremæssigt som privat.
– Jeg gad helt vildt godt starte et sted for udsatte børn og unge, hvor vi kan lave noget mad sammen. Børn, der har brug for et sted at være, måske fordi de har mistet deres forældre. Sådan noget i den stil, siger den 29-årige salgsleder i modebranchen. Til daglig bor hun i lejlighed med kæresten Christian.
LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-par efter tildeling af sommerhus: Vi havde håbet på panoramaudsigt
– Vi vil jo gerne det hele. Giftes, have børn og have en fremtid sammen. Og ja der er jo også penge til et bryllup, men han skal jo lige tage sig sammen til at fri først, opfordrer ‘MasterChef’-vinderen, der hver dag sørger for at prikke til Christian i den anledning.

– Vi vil gerne have børn sammen, siger Sara med kæresten Christian. De bor i lejlighed på Østerbro i København (Foto: privat)


– Han vil jo gerne, men vi skal lige have fundet det rigtige tidspunkt, siger hun videre.
LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Sommerdrømme’-baby på vej
Sara Schultz Giversen har gennem 12 år arbejdet i en tøjbutik. Interessen for mad stammer tilbage fra, hun var helt lille pige og elskede at gøre gavn i køkkenet. Hun har siden holdt fast i gastronomien og barsler også med idéer om at skabe et cateringfirma.
– Jeg er såmænd glad nok for det, jeg arbejder med lige nu, men jeg har da også ambitioner i den anden retning. Pengene må gerne blive stående til, at jeg kan få realiseret min drøm om at hjælpe børn og unge, siger hun
LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet