'Sommerdrømme'-par efter tildeling af sommerhus: Vi havde håbet på panoramaudsigt

Der var ikke jubel hos Maja og Anders, da de fik tildelt deres sommerhus i Hvide Sande.

Af Rikke Lynge - 26. april 2020 kl. 20:56

I boligprogrammet ‘Sommerdrømme’ på TV 2 dyster fire par om at bygge og indrette det flotteste sommerhus med mulighed for at vinde huset til sidst i programmet. De fire råhuse ligger i Hvide Sande ud til Vesterhavet, og alle fire huse er i forskellige design. I første program blev det afgjort ved lodtrækning, hvilke par der fik hvilket hus.
Maja og Anders trak et af de mindre sommerhuse, og det var de bestemt ikke begejstret over.
– Vi var lidt slukøret, da vi så, hvilken nøgle vi havde trukket, fortæller Maja og Anders supplerer.
– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der var fire huse, og to af dem havde panoramaudsigt ud til fjorden og var også større sommerhuse. Så vi var lidt trætte af det, men sådan er spillet.

Billede af sommerhuset med panoramavinduer, som Katrine og Josefine blandt andet fik. (Foto: Jørn Deleuran/TV 2)


LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Sommerdrømme’-baby på vej
Parret fik ikke et af de sommerhuse med de store panoramavinduer, der drager, men produktionsholdet stod klar med trøstende ord.
– Produktionsselskabet kunne godt se, at vi hang lidt med mulen, så de kom og tog en snak med os, og de gav os øjnene op for, hvad vores hus kunne, og den voksede virkelig på os. Nu kunne jeg overhovedet ikke se mig i et af de andre sommerhuse, fortæller Maja og fortsætter.
– Selve placeringen i vores var bedre, da det lå omme bagved og er en form for hule, og man har grunden for sig selv. Vores stil passer også til det her lille sommerhus i stedet for det med panoramaudsigt, som er en anden stil. Og vi tror på, at der er en mening med, at det havnede i vores hænder.
LÆS OGSÅ: ‘Først til verden ende’-deltager med psykisk lidelse: Nu medicinen lagt på hylden
– Vi kunne derfor skabe en følelse af at være i skoven, hvor de andre havde nogle andre muligheder. De har en anden wow effekt end vores, men vi vidste fra start af, at der kun var 50% chance for at få det, siger Anders, der ligesom Maja er glad for det sommerhus, som de alligevel endte med.
Hvem, der vinder sommerhuset, er ikke afsløret for seerne, men parrene selv ved det godt, da dommerne og 100 mennesker fra lokalområdet sammen har besluttet, hvem der vinder konkurrencen. Følg de fire par i drømmen om at vinde i ‘Sommerdrømme’ onsdag på TV 2 kl. 20.00.
LÆS OGSÅ: Stream dig gennem coronakarantænen: Her er Realityportalens bedste anbefalinger
LÆS OGSÅ: Mygind & Co vender tilbage: Ny sæson af ‘Sommerdahl’