Massiv kritik af klinikken, der laver nye ansigter til realitystjernerne

Realitybaben Julie Melsens bitre erfaring gør, at hun nu advarer andre om at få lavet et nyt ansigt hos reality-klinikken Vanessa World. Klinikken selv siger dog, at kunderne er blevet forberedt på, at resultaterne kan variere.

Af Lykke Buhl - 30. juli 2020 kl. 20:57

Den svenske klinik Vanessa World, der også går under navnet Fillersklubben, har for tiden mange prominente navne på kundelisten. Ikke mindst skal skandaleinfluencer Fie Laursen og realitydeltager Sebastian Di Caprio meget snart ind og have foretaget de såkaldte full face make overs på klinikken, hvor de ved hjælp af botox og filler opnår en ny ansigtsform.

LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘De unge mødre’ vol. 3

Men på det seneste er kritikken haglet ned over klinikken, ikke mindst i den lukkede Facebook-gruppe ‘Plastik Fantastisk – BeautyConnected’, der har over 50.000 medlemmer.

Her lyder kritikken særligt gennemgående på, at behandlingerne har efterladt klienterne med skæv kæbe, kindben eller hage, samt med klumper af filler i hud eller læber. Ikke mindst siger flere, at de ikke fik lov til at få rettet fejlene hos klinikken efterfølgende.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Mark og Sarah Amalie er blevet forældre

Julie Melsen: Hun ødelægger ansigter

Blandt utilfredse tidligere kunder af Vanessas World-klinikken, finder man ‘Love Island’-vinderen Julie Melsen.

– Jeg vil ikke udsætte andre piger for at få lavet min behandling og få ødelagt deres ansigter. Jeg håber ikke, der er nogen, der begår den samme fejltagelse som mig, advarer Julie til Realityportalen.

Herunder kan du se et billede fra klinikken af Julie Melsens behandling

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Paradise’-Julie afslører: Kærester med barndomsveninde

Julie fik foretaget sin full face make over for en måned siden som del af et reklamesamarbejde med klinikken, og i dag fortryder hun det inderligt.

– I starten var jeg glad, og jeg blev ved med at få at vide af hende, at det var normalt, og alt ville lægge sig. Jeg tænkte bare, at det var for voldsomt til mig og nok en smagssag, forklarer Julie Melsen, der var plaget af blå mærker i ansigt og på læber efter indgrebet.

Herunder kan du se Julie Melsen to uger efter indgrebet, hvor hun havde blå mærker derfra

Julie Melsen havde blå mærker to uger efter sin full face make over (Foto: Privat)

Herunder kan du se Julies læber, hvor hun stadig i dag er lidt blå på overlæben efter indgrebet

LÆS OGSÅ: Linse om at bo i campingvogn: Det er balsam for sjælen

Desværre måtte Julie Melsen til sidst indse, at hendes full face make over bestemt ikke var, som den skulle være.

– Efter jeg blev ved med at være blå i cirka to uger efter indgrebet, og jeg nu over en måned efter stadig har en irriterende klump siddende på kæben, når jeg bider sammen, så tænker jeg ikke, at det er normalt mere, fortæller hun.

Netop de efterfølgende klumperne af botox eller filler efter indgrebet, er en kritik af klinikken, der går igen hos flere klienter i den lukkede Facebook-gruppe, hvor flere har delt uhyggelige billeder af deres fejlslagne behandlinger hos Vanessa World.

Herunder kan du se den klump af botox, Julie har på højre side af kæben efter indgrebet

Julie er meget utilfreds med sin behandling, hvor hun har en ubehagelig klump botox siddende i kæben på højre side (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: ØV! ‘Vild med dans’ udskydes

Vanessa World: Resultaterne kan variere

Realityportalen har selvfølgelig forholdt kritikken om de fejlslagne behandlinger til den svenske klinik Vanessa World selv, som er ejet af Vanessa Ammar, der er behandler i klinikken.

Kritikken lød på, at flere – herunder realitybaben Julie Melsen – meldte om, at de har klumper af botox eller filler siddende i ansigtet efter indgrebet, har fået skævheder i ansigtet på grund af behandlingen, og at de ikke har fået lov til at få rettet fejlene efterfølgende.

– Jeg bliver enormt berørt og endda ked af at høre disse beskyldninger. Jeg udfører cirka 6500 behandlinger om året med høj præcision og stort engagement. Hvis nogen er utilfredse med en dårligt udført behandling, altså klumper, så rettes det selvfølgelig. Jeg håber inderligt, at mine kunder vælger at kontakte mig, hvis der skulle opstå noget efter behandlingen på grund af mit håndværk, lyder det fra Vanessa Ammar til Realityportalen.

Herunder kan du se et billede af Vanessa Ammar, der er ejer af og behandler i klinikken Vanessa World, som nu møder stor kritik

Vanessa Ammar (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: UH! ‘Familien fra Bryggen’-Didde afslører nye detaljer om kæresten

Hun mener, at dårlige resultater efter en sådan full face make over må skyldes tidligere dårlige behandlinger, eller fordi ens ansigt simpelthen bare ikke er til det.

– At udføre disse behandlinger kræver erfaring og nøjagtighed, hvilket jeg står for. Af og til får jeg kunder, som tidligere er blevet behandlet af behandlere med mindre erfaring, hvilket besværliggør vores arbejde og kan skabe mindre komplikationer. Jeg er altid tydelig omkring det, inden en behandling. Drømmen er, at alle skal være glade, men vi må ikke glemme, at det er kroppe, vi arbejder med. Så vi må forholde os realistisk. Men jeg gør altid mit bedste. Havde jeg ikke været forberedt på varierende resultater på grund af ulige forudsætninger og behandlinger, så havde jeg hellere solgt is en solrig dag i byen! Derfor har jeg også 100% kundetilfredshedsgaranti. Jeg fortsætter med at fokusere på min kærlighed til jobbet og skabe magi. Det er trods alt det, jeg er kendt for, siger Vanessa.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde: Disse programmer har jeg takket nej til

Vanessa: Julie lyver!

Derudover understreger Vanessa, at hun aldrig har hørt, at Julie Melsen skulle være utilfreds med sin behandling, men at hun tværtimod har fået flere efterfølgende beskeder om, at Julie var glad og tilfreds, samt at Julie havde fået at vide, at hvis der var noget som helst, kunne hun komme ind, hvilket hun ikke skulle have reageret på.

Det passer dog på Julies historie med, at det først senere gik op for hende, at indgrebet var dårligt udført. Vanessa fortæller, at hun i stedet tror, det er et personligt angreb mod hende, snarere end utilfredshed med behandlingen, som Julie angiveligt lyver om.

LÆS OGSÅ: Amanda og Nicklaes uenige om forholdet: Prøver at finde hinanden igen

Stopper samarbejdet helt

Julie Melsen var indgået i et reklamesamarbejde med Vanessa World, da hun fik lavet sin full face make over. Selvom hun efter sin behandling fortsatte med at reklamere for klinikken, så er samarbejdet for nyligt helt stoppet.

– Jeg havde valgt at frasige mig at få lavet mere efter behandlingen, da jeg tænkte, det var for voldsomt til mig. Men så spurgte hun mig, om jeg ikke ville tage imod et ugentlig beløb for de reklamer, jeg lavede for hende, hvilke jeg tog imod, da jeg så andre fortsat være glade for hendes behandling. Men siden så jeg ikke skyggen af hverken nogen kontakt eller nogen penge, forklarer Julie, der i dag har redigeret klinikken ud af sine tidligere reklameopslag.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-brødre vender tilbage til skærmen

Sebastian: De er haters

Realityfyren Sebastian Di Caprio, som vi kender fra ‘Singeliv’ og senest ‘Porno klædt af’, skal mandag d. 3. august ind på klinikken og have lavet en full face make over i stil med den, som Julie Melsen fik lavet – blot med fokus på at få et mere markant ansigt, en såkaldt action man make over.

Herunder kan du se et billede af Sebastian Di Caprio fra ‘Singleliv’-tiden

Sebastian Di Caprio, da han var med i ‘Singleliv’. (Foto: Kanal 4)

LÆS OGSÅ: Droppede Ulven: Nu får hun lavet bryster

Sebastian har godt hørt kritikken af Vanessa World – faktisk fortæller han, at han blevet advaret af flere, efter han stod frem med sit forestående indgreb – men det bekymrer ham ikke.

– Der er altid to sider af en historie, og jeg har ikke andet end positivt at sige indtil nu. Jeg har fået virkelig god service og venlig behandling, og jeg har ikke den mindste smule mistro til Vanessa. Jeg glæder mig til at se hende på mandag og få mit action man look, og så skal jeg nok vise resten af Facebook-krigerne, at jeg er blevet fantastisk lækker, og at de kan stikke deres had op, hvor der er allermørkest. Hvor tingene går godt og folk har succes, vil der også altid være haters, forklarer Sebastian til Realityportalen og kalder kritikken af klinikken for “personlige angreb” mere end reel utilfredshed med behandlingerne.

Realityportalen har også forsøgt at få en kommentar fra Fie Laursen efter den massive kritik af klinikken og det indgreb, hun snart selv skal have foretaget der, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Her er den danske ‘Ex on the Beach’-villa

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltagers forlovede: Han kvalte mig