AFSLØRING! Her er den danske ‘Ex on the Beach’-villa

Se alle billederne af den storslåede nye villa, der skal danner rammerne om den femte sæson af ‘Ex on the Beach’, som for første gang skal optages i Danmark.

Af Lykke Buhl - 30. juli 2020 kl. 8:00

Tidligere har ‘Ex on the Beach’-villaen lagt i eksotiske omgivelser på den afrikanske ø Mauritius, i Grækenland og Brasillien. Men i år skal rammerne omkring femte sæson af Dplays populære knaldeprogram stå i Danmark.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe er blevet muslim

Og nu kan Realityportalen afsløre, at den femte sæson af ‘Ex on the Beach’ kommer til at blive optaget i en prægtig villa på…

Strandvejen i Nordsjælland!

Dermed bliver det altså det kolde, dansk-svenske farvand Øresund, som ekserne skal træde op ad for at gøre deres entré i villaen.

LÆS OGSÅ: Amalie ramt af problemer i graviditeten

Realityportalen har nemlig været på besøg i den første danske ‘Ex on the Beach’-villa, og vi har taget en masse fine billeder af den luksuriøse, nordsjællandske villa.

Herunder kan du se et billede af den nye villa. Se resten af billederne både inde og ude i galleriet øverst.

Denne prægtige Strandvejsvilla i Nordsjælland skal danne ramme om den femte sæson af ‘Ex on the Beach’ (Foto: Michael Stub)

Se alle billederne af den nye danske ‘Ex on the Beach’-villa i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-brødre vender tilbage til skærmen

Derfor er det i Danmark

Selvom flere realitydeltagere har været ude og kritisere, at femte sæson af ‘Ex on the Beach’ skulle afholdes i Danmark, så har produktionen bag programmet været meget fortrøstningsfulde.

– På grund af Covid-19 har vi været nødt til at tænke ud af boksen for at kunne give de mange fans endnu en sæson af ’Ex on the beach’ i 2020. Jeg vil godt garantere, at sæson fem som minimum kommer til at overraske og underholde på samme niveau som de foregående år på trods af, at vi ikke kommer til at se palmer og kilometer lange sandstrande, forklarede Discoverys programdirektør, Pil Gundelach, da det kom frem, at sæson fem skulle optages i Danmark.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om forholdet til kriminel far

På grund af corona blev optagelserne, der ellers skulle være startet i maj, udskudt, men de er nu netop gået igang. Dog forventer produktionen bag ‘Ex on the Beach’, at næste sæson af programmet igen bliver under eksotiske himmelstrøg, hvis coronasituationen tillader det til den tid.

Mens de to første sæsoner af programmet er blevet optaget i hver sin villa på den afrikanske ø Mauritius, så blev den tredje sæson optaget i en luksusvilla i Grækenland og den fjerde sæson i en ditto i Brasilien. Dermed bliver det altså første gang nogensinde, at ‘Ex on the Beach’ kommer til at foregå på dansk jord.

Heldigvis er deltagerne i den kommende sæson fem bestemt ikke skuffede, efter at have opholdt sig et par dage i villaen – og vi tør godt love, at I roligt kan glæde jer til, at det hele går for sig på skærmen!

LÆS OGSÅ: Realitystjerne trækker stikket: Ville ønske, ingen kendte mig

LÆS OGSÅ: Ung mor vil skifte navn: Det skal jeg hedde