Mascha Vang tilbage på skolebænken: Vil inspirere andre

Mascha Vang tager en ny uddannelse for at få nogle værktøjer, der kan gavne andre mennesker.

Af Rikke Lynge - 17. februar 2021 kl. 6:55

Mascha Vang, 41, er lige nu aktuel i tv-programmet ‘Stjerner i trøjen’, hvor 12 kendte danskere kaster sig ud i ekstreme militærøvelser på Bornholm. Undervej bliver flere og flere elimineret og til sidst står fire tilbage i den store finaleudfordring.

Maschas kæreste, Troels, der er kaptajn i flyvevåbnet, havde håbet, at Mascha ville komme hjem fra turen på Bornholm og var blevet mere eller mindre afrettet, men han måtte tro om igen.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang prioriterer sit arbejde: Jeg er blevet kaldt en dårlig mor

– Min datter siger nogle gange til mig, ”mor slap lige af, du er jo ikke nogen soldat”. Jeg har det med selv at afgive ordre, og jeg er nok knap så god til at modtage dem. Den situation forbinder jeg min bedst i, griner Mascha, der ikke selv mener, hun har ændret sig efter militærturen.

Mascha Vang i ‘Stjerner i trøjen’. (Foto: Foto: Per Arnesen)

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus’ far påkørt: Helt utroligt, han overlevede

Ny bog på vej

Iværksætter og blogger Mascha Vang har efter turen til Bornholm haft gang i mange projekter, blandt andet er hun lige nu ved at tage en coachuddannelse, men det er ikke med tanke om at blive coach.

– Jeg skal bruge den (uddannelsen red.) i forbindelse med en bog, jeg er ved at skrive, der udkommer til efteråret. Jeg har så mange ting, jeg gerne vil inspirere andre med, og det er et spørgsmål om at lære nogle værktøjer i forhold til at få det med i en bog og i mine foredrage, fortæller Mascha til HER&NU.

LÆS OGSÅ: UH! Elvira viser hemmelig kæreste frem

Maschas nye bog er ikke blot en selvbiografi, den går et spadestik dybere.

– Det er en bog om mit eget liv – hvor jeg kommer fra og til, hvor jeg er i dag. Og så undervejs med henblik på at inspirere andre, så det ikke bare er en fortælling om mit liv, men forhåbentlig kan den trykke på nogle knapper hos folk, så de kan få noget ud af den ud over underholdning, fortæller Mascha, der vil bruge de samme redskaber fra coachuddannelsen til sine kommende foredrag.

LÆS OGSÅ: Parret jubler: Medina har født

Flere projekter i ærmet

Mascha har altid gang i mange bolde på én gang, og 2021 er ingen undtagelse.

– Jeg har gang i så mange spændende projekter, synes jeg selv. Jeg har lanceret en smykkekollektion, og den skal udvides i løbet af 2021, og så er jeg ved at relancere min selvbrunerserie, som skal have nyt look. Jeg er ved at sammensætte året til at blive et forhåbentligt godt år, fortæller Mascha til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om ny dame

Følg Mascha Vang i ‘Stjerner i trøjen’ hver torsdag på Kanal 5 og på discovery+.

Mascha Vang, 41, lever som de andre deltagere et meget selvstændigt liv. Som blogger og influencer kan Mascha selv planlægge sin hverdag.
– Det hårdeste for mig bliver, at andre skal bestemme over mig og min tid, fortæller Mascha. (Foto: Per Arnesen)

LÆS OGSÅ: Rørt Amalie: Det kan måle sig med det, jeg havde med Peter

Læs mere om