Rørt Amalie: Det kan måle sig med det, jeg havde med Peter

I et helt år følte Amalie, at hun fløj, så vild var kærligheden. Og selvom det hele er stoppet, så føles det stadig uafsluttet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. februar 2021 kl. 12:44

På et tidspunkt troede 29-årige Amalie Szigethy næsten, at hun ikke kunne blive forelsket igen. Men så mødte hun en særlig mand fra Stockholm, som slog benene helt væk under hende. I et år var det helt fantastisk – men så blev det svært.

Det åbner hun op om, da hun tilbage i sommeren er sammen med sin gode veninde Janni Ree og bliver forkælet på en spa-dag, mens der optages ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Reality-babe i chok: Har fået ny corona-mutation

– Lige pludselig tænkte jeg: “Hold da op! Jeg hader i hvert fald ikke mænd”, siger hun til Janni i programmet.

Og herfra bliver det hele meget følelsesladet, for Janni spørger ind til, om Amalie savner ham fra Stockholm.

Amalie Szigethy. (Foto: Janus Nielsen.)

– Vi skiltes fra hinanden, og vi var jo stadig forelskede i hinanden, da vi valgte at gå hvert til sit. Så derfor gjorde det jo rigtig ondt. Altså det gjorde rigtig ondt. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Parret jubler: Medina har født

Hun uddyber:

– Man må jo bare indse, at nogle gange kan man bare ikke få, hvad man gerne vil have, og nogle gange må man bare indse, at selvom der er en stærk kærlighed mellem to mennesker, så er det ikke ensbetydende med, at det skal blive. Og det er simpelthen så unfair, for hvis det stod til mig, så kan alt lade sig gøre, hvis bare kærligheden er stærk nok.

‘Årgang 0’-mor giver sin side af sagen: Derfor forlod vi programmet

Amalie fortæller, at hun aldrig havde troet, hun skulle opleve kærligheden på en måde, som man kan sammenligne med det, hun havde sammen med Peter Birch tilbage i tiden.

– Det betyder ikke, at jeg føler noget for Peter. Jeg elsker ikke Peter, understreger hun.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører: Derfor vidste jeg, Amalie ville få en pige

I klippet taler Janni og Amalie videre om, hvordan det gik med Amalies kærlighedsliv og om at give Josephine en søster. Se hele afsnittet på TV3 og på Viaplay.

Læs mere om