Bro åbner op om ny dame

Musikeren og realityfyren Kevin ‘Bro’ Andreasen har mødt en ny sød kvinde.

Af Lykke Buhl - 3. februar 2021 kl. 6:58

I juni måned i år stod det klart, at Kevin ‘Bro’ Andreasen havde mødt en sød århusiansk kvinde, der fik hans hjerte til at banke lidt hurtigere. Desværre gik forholdet op og ned, og efter et halvt år kastede det hemmelighedsfulde par endegyldigt håndklædet i ringen.

LÆS OGSÅ: UH! Nu viser Elvira sin hemmelige kæreste frem

Men nu er der igen nyt på kærlighedsfronten fra ‘Paradise Hotel’-musikeren.

– Jeg ser én lige pt. Ikke at jeg skal sætte noget navn på hende eller det endnu, men ja, jeg skal da i gang med sådan lige at mærke efter, hvad det kan blive til. Lige nu er det bare de der sommerfugle og sådan lidt, røber Kevin til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Paradise’-babe afslører navnet

Han fortæller, at han har set den nye kvinde de sidste to måneders tid, så det er forholdsvis nyt mellem dem.

– Hun er en flink pige, hun kommer fra København af, har samme alder som mig. Faktisk en lille bitte smule ældre, tror jeg, jeg kan ikke huske, hvor gammel hun er, griner Bro.

– Hun arbejder på en hotelkæde – det er nok også der, jeg mødte hende, slutter han med et smil.

Kevin ‘Bro’ Andreasen kan snart ses i Kanal 5-programmet ‘Stjerner i trøjen’, der får premiere torsdag d. 4. februar.

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte