Mascha Vang afslører: Nyt familiemedlem på vej

Mascha Vang byder snart et nyt familiemedlem velkommen i hendes sammenbragte familie.

Af Lykke Buhl - 1. maj 2020 kl. 13:03

Mascha Vang tyede i går aftes til Instagram for at fortælle, at der er et nyt familiemedlem på vej i hjemmet i Kolding, hvor hun bor med kæresten Troels Krohn Dehli, hans to børn, 11-årige Emilie og 14-årige Julius, samt Maschas datter, 7-årige Hollie Nolia.
– Én skal være storesøster, proklamerede Mascha til et billede af hendes datter Hollie Nolia, der holder familiens kat Ginger.

Her kan du se Mascha Vangs opslag. Artiklen fortsætter efterfølgende.
Vis dette opslag på Instagram

 

Én skal være storesøster ? Der er indlæg på bloggen, for det har dælme ikke været let da!

Et opslag delt af MASCHA VANG ?? Blogger (@maschavang) den


LÆS OGSÅ: ADVARSEL! Blodige billeder: Rikke Gøransson på akutmodtagelsen
Dog er det ikke Hollie Nolia, der bliver storesøster. Det er i stedet familiens 8-årige kat Ginger, der fra d. 10. maj skal vænne sig til ikke at være den eneste kat i huset. Det afslører Mascha Vang på sin blog i indlægget Nyt familiemedlem på vej.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde til sine følgere: Skriv ikke til mig om min krop og vægt

Hollie Nolia afvises

Hun har nemlig efter længere tids jagt endelig fundet en kattekilling, der kan udvide familien, fordi katten Ginger har desværre ikke været lige så begejstret for Hollie Nolia, som Hollie Nolia har været for den.
– Den flygter når hun kommer, fordi hun jo vil kæle og kramme, og det gider Ginger ikke med Hollie. Det har gjort til ondt på hende og på mig at overvære, forklarer Mascha Vang om baggrunden for at skaffe endnu en kat.
LÆS OGSÅ: Alba melder ud: Det skal lillebror hedde

Intens jagt

Derfor har det sidste lange stykke tid hos Mascha Vang været en intens jagt efter en kælen kattekilling, der kunne udvide familien. Det har nemlig ikke været lige til at få det kommende familiemedlem hjem.
Der skal underskrives kontrakter, opstilles hegn og overholdes diverse regler, som Mascha ikke havde styr på forinden. Og når man så også ønsker sig en ganske særlig slags kat – en “lysegrå” British Longhair – gør det bestemt ikke jagten nemmere.
– Det har simpelthen været for svært at skaffe i den race, køn og farve, og så vi er åbenbart ikke en god nok familie at havne hos, mente flere. Ja, jeg venter da nærmest bare på Dyreværnet kommer og henter Ginger, himler Mascha.
LÆS OGSÅ: Lykkelige Mascha: Livslang drøm er endelig gået i opfyldelse

En kælen kat i en forkert farve

Heldigvis dukkede der til sidst en kattekilling op, som hellere end gerne ville nusses af Hollie Nolia. Desværre dog ikke den race eller i den farve, som Mascha havde ønsket sig.
– Lige pludselig dukkede der en lille bitte fin killing op, helt pjusket og dejlig, en klassisk perser, der er klar til at bo hos os fra Mors dag, vi henter hende hjem om 10 dage. Hun er heller ikke grå, hun er det, der hedder gylden tabby. Faktisk den farve jeg ønskede mig mindst, men da Hollie Nolia sad med den i armene, var der bare ingen tvivl, fortæller Mascha om det kommende familiemedlem.
Du kan se billeder af familiens kommende kat HER.
LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet

Hvad med flere børn?

Mascha er uden tvivl glad for sin store, sammenbragte familie. Snart bliver familien så udvidet med endnu et pelset lille medlem.
Men faktisk har Mascha tidligere været ude og sige, at det ikke var utænkeligt, at hende og Troels også skulle bringe et fælles barn ind i familien.
– Jeg har været meget i tvivl, om jeg ønskede flere børn, og kan i perioder stadig være det, der er så mange overvejelser bag, har Mascha forklaret.
– Troels ønsker ikke flere børn, men jeg kender ham også godt nok til, at hvis jeg virkelig ønskede det, ville han ikke nægte.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Freja får tatoveret numsen og hele benet: Derfor gør jeg det
LÆS OGSÅ: Mathias og Asbjørns store joke: Derfor gjorde vi det