Mariyah om 'Divaer i junglen': Ikke alt vises på tv - Her & Nu

Mariyah om 'Divaer i junglen': Ikke alt vises på tv

‘Divaer i junglen’-baben løfter sløret for lidt af det, der ikke vises på tv.

Af Emilie Holm Egebro - 19. april 2019 kl. 14:55

En ny sæson ‘Divaer i junglen’ er netop blevet skudt igang, og ‘Besat af Bad Boys’-og ‘Dagens mand’-stjernen Mariyah Samia er en af de ti divaer.
Udadtil ligner Mariyah umiddelbart ikke den helt store jungle-type, og det erkender hun også selv. Hun slår dog fast, at hun efter de tre uger med optagelser i junglen, har udviklet sig en hel del.
LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyahs største sorg: Jeg kommer mig aldrig over det
– Jeg kan godt undre mig over, hvorfor jeg sagde ja til at være med i ‘Divaer i junglen’, nu hvor jeg sidder og ser det, for hold op det var hårdt! Men jeg sagde ja, fordi jeg synes, det var spændende, og fordi man kunne få prøvet nogle grænser af. De ting, man skal igennem, er meget grænseoverskridende, og det har været rigtig fedt at prøve. Så fik jeg testet, hvad jeg kan, og hvad jeg tør. Og det viste sig, at min største udfordring var mit temperament, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-Boris og Mariyah afslører: Det skete mellem os på flyveren

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det
– Jeg føler mig lidt som Indiana Jones, efter vi var afsted. Jeg synes, jeg har været sej, og det var rigtig fedt. Når det er sagt, ville jeg nok ikke gøre det igen. I hvert fald ikke lige i år, tilføjer hun og fortæller, at seerne skal huske på, at der er rigtig meget af deltagernes tid i junglen, som ikke bliver vist på tv.
LÆS OGSÅ: Philip afslører: Min største konkurrent i junglen er…
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen
– Jeg har jo selv set de andre sæsoner af programmet, og der ser man jo bare 40 minutters hygge med de her mennesker, der har det sjovt. Det er virkelig noget andet, når man ser er med, for de der 40 minutter tager jo to dage at lave. På de her to døgn er der nok seks-syv timer med kamera på, hvor vi dyster osv. Men så er der altså alle de andre timer, hvor vi så bare sidder i en jungle. Det er rigtig hårdt. Særligt fordi det også larmer så meget i junglen, fordi der er så mange frøer. Nok 200 frøer under ens seng bare, forklarer Mariyah.
Se hele interviewet med Mariyah, hvor hun også afslører, hvem hun synes, der er den største diva i ‘Divaer i junglen’.
Se ‘Divaer i junglen’ mandag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
I klippet herunder kan du se, hvordan man IKKE scorer Mariyah

SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste