Mai Manniche om fortid med Blachman og Rasted: Derfor skrev jeg det

Mai Manniche fortæller nu, hvorfor hun lagde Facebook-opslaget op, hvor hun fortæller om forholdet til Thomas Blachman og Søren Rasted.

Af Katrina Rosendal - 22. februar 2020 kl. 11:00

Mai Manniche valgte i sidste weekend at fortælle detaljer fra sit kærlighedsliv, som hun indtil nu har holdt hemmelige. I et opslag på Facebook skrev den 35-årige smykkedesigner, at hun har haft to stormfulde forhold. Det ene med ‘X Factor’-dommer Thomas Blachman og det andet med Aqua-medlemmet Søren Rasted.
LÆS OGSÅ: Linse og Mai Manniche i nyt skænderi: Hun kaldte mig mær
Ifølge Mai Manniche varede forholdet til 56-årige Blachman kun to uger, og med hendes egne ord gik han fra at synes, at hun var jordens mest fantastiske kvinde til at være jordens mest sindssyge kvinde. Bruddet var hårdt, men det blev kun hårdere, da hun gennem sin mor, lægen Vibeke Manniche, mødte den 50-årige musiker Søren Rasted.
– Jeg vil ikke kalde det et forhold, og jeg ved ikke den dag i dag, hvad det var. Men jeg ved, jeg var forelsket, og han betød meget for mig. Jeg følte, han forstod mig, skriver Mai Manniche, som skriver, at hun og Rasted kun to gange så hinanden, men skrev sammen i flere måneder.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-skuespiller om sin rolle: Jeg skulle ikke lave filmskuespil 
Hvorfor forholdene gik i stykker, kommer hun også med en forklaring på.
– Som altid så bliver de fleste mænd betaget af den Mai, de ser i medierne, den stærke kvinde, der klarer alt. Det er jeg langtfra kun. Jeg er også sårbar og har brug for nærvær, lyder det.
HER&NU har været i kontakt med smykkedesigneren om det ærlige opslag.
– Det er rart at få det sagt, og selvfølgelig er jeg også i tvivl, om det var forkert. Jeg er ikke ude på at hænge nogen ud. Men jeg har brug for at vise, at jeg også er et menneske, og at det er hårdt med kærligheden. Det var meget grænseoverskridende at skrive opslaget. Det har trods alt været en hemmelighed i snart to år. Men folks opbakning viser, at det er det rigtige, og for fremtiden vil jeg være mere åben omkring min person, siger hun.
Hverken Thomas Blachman eller Søren Rasted ønsker over for HER&NU at kommentere Facebook-opslaget.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet
SE KLIPPET: Modige Tina Lund tvinger Amalie og Janni sammen

Læs mere om