Linse og Mai Manniche i nyt skænderi: Hun kaldte mig mær

Luften var iskold på den røde løber, og de to reality-stjerner er slet ikke enige om, hvad der skete.

Af Nikolaj Vraa - 2. december 2019 kl. 10:16

En eller hyggelig premiere på Disneys ‘Frost 2’ i Imperial Bio udviklede sig søndag aften til noget af et drama mellem Linse Coleman og Mai Manniche. Da filmen var slut, forlod de to realitystjerner biografen samtidig, men hvad der præcist skete, da de stod ansigt til ansigt, er de meget uenige om.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Bryllup kostede næsten en million
– Da jeg går forbi, hører jeg bag mig en person råbe “MÆR”. Jeg vender mig om i den naive tro, at jeg har hørt forkert og siger “Undskyld, hvad er det du siger?” Jeg kigger ind i Linse Kesslers ansigt, der siger, “JA, kælling, du hørte hvad jeg sagde – og løb du bare”. Jeg er helt paf og svarer igen “løb? Jeg har intet at løbe fra og har intet forkert gjort”. Damen bliver ved med at råbe intelligente sætninger som “flyt dit grimme fjæs”. Jeg går videre, det her er for vildt. Men jeg får da afsluttet: “MIT grimme fjæs? Hvor meget er det lige du har fået lavet i dit?”, fortalte en chokeret Mai Manniche søndag aften på sin Facebook.
LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker

Linse: Ville aldrig sige mær, men…

De knap så varme følelser mellem de to skyldes sagen om forlovelsesringen, som Cengiz Salvarli købte af Mai Manniche til Linses datter, Stephanie. Efter et længere juridisk tovtrækkeri blev ringen dog returneret. Både Stephanie, Cengiz og deres datter Alba på tre et halvt var til stede under optrinnet i biografen. Linse bekræfter overfor HER&NU at der var en episode, men afviser, at den er foregået som Mai beskriver.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for søns trivsel
– Hun gik forbi os, mens Cengiz var ved at give Alba sin jakke på. Så siger hun hej til mig. Jeg tænker, “Hvad fanden siger hun hej til mig for?”. Så sagde jeg: “Pis af, grønært”. Jeg har ikke kaldt hende mær. Jeg har aldrig kaldt nogen for mær. Det kunne jeg ikke drømme om. Det er sådan noget fine damer siger. Alle der har set ‘Familien fra Bryggen’ ved, at jeg ikke er en fin dame. Hvis jeg siger noget, så kunne det være “rådne luder so”, men det sagde jeg ikke. Jeg sagde kun, “Pis af, grønært”, slår Linse fast.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører: Så meget betaler DR
Men det er bestemt ikke sådan, Mai Manniche husker situationen
– Det er direkte løgn. For det første kunne jeg ikke drømme om at hilse på nogen fra den familie. Og overvågningen vil vise, at det gjorde jeg bestemt heller ikke i går. For det andet er det ordret, jeg citerer, hvad hun sagde. Det vil overvågningen også vise. Og uanset hvad hun selv kan huske, hun har sagt, så er der intet, der legitimerer svinske tilråb hverken med eller uden børn, bedyrer Mai Manniche.