Philip May om 'Partychef på afveje': Jeg ved ikke, hvad jeg laver - Her & Nu

Philip May om 'Partychef på afveje': Jeg ved ikke, hvad jeg laver

At være UngRejs-destinationschef var ikke altid lige nemt for Philip May.

Af Emilie Holm Egebro - 14. september 2018 kl. 13:33

Sommeren igennem blev Philip May fulgt af et kamerahold, da han var destinationschef for Ung Rejs i Lloret de Mar, hvor Realityportalen også var nede for at besøge Philip, og det er der nu kommet en Viafree-serie ‘Partychef på afveje’ ud af. Serien havde premiere den 31. august, og i dag er tredje afsnit udkommet.
LÆS OGSÅ: Philip May: Jeg skal have en ‘Paradise’-baby
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
Der er ingen tvivl om, at Philip i de første afsnit er udfordret i sin nye rolle, og det kunne han da også afsløre, da Realityportalen.dk besøgte ham i det spanske i sommers:
– Indtil videre har det været hårdt, og det har været noget helt andet, end jeg nogensinde har oplevet hele mit liv. Det er hårdt, især fordi jeg ikke har nogen uddannelse i det, så jeg ved ikke helt, hvad jeg laver. Jeg prøver bare at gøre mit bedste. Jeg ved, at gæsterne har ret, og gæsterne skal være glade, og mon ikke, jeg kan finde ud af det?, lyder det fra Philip.
LÆS OGSÅ: Hårdt presset ‘Robinson’-Türker: Jeg er færdig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: CHOK: Snyder deltagerne i ‘Robinson Ekspeditionen’?
– Mit mål som destinationschef er at kunne passe på andre folk. Derudover også at få noget ansvar og lære at sige nej. Det er jeg ikke kommet så langt med endnu. Jeg vil også gerne have en god oplevelse, og så er det meget fedt at have destinationschef på mit CV, fortsætter han.
Se hele interviewet med Philip i Lloret de Mar øverst i artiklen. 
Se også de første afsnit af ‘Partychef på afveje’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja: Derfor lægger jeg sjældent billeder op af Lenny
LÆS OGSÅ: Philip May om Lenny: Han har virkelig skuffet mig