Mads efter 'Ex on the Beach'-drama: Derfor brød jeg sammen - Her & Nu

Mads efter 'Ex on the Beach'-drama: Derfor brød jeg sammen

I går blev det hele for meget for Mads Niebur, nu forklarer han, hvad der skete.

Af Louise Vilsbøl - 14. september 2018 kl. 07:25

I ‘Ex on the Beach’ er Mads Niebur blevet udråbt til det sorte får, og flere af dregene har gennem længere tid set sig sur på ham, hvilket gør, at han tilsyneladende er bunden i det selvopbyggede hierarki, der hersker inde i villaen. Tidligere på ugen udråbte Morten ham til hofnar, da en ny konge skulle krones efter Kevins exit, og det blev altså endnu en gang tydeliggjort, hvor lidt alfahannen og hans hold tænker om den tidligere ‘Paradise Hotel’-fyr.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Caroline: Derfor kyssede jeg med ny fyr
I aftenens afsnit blev det dog for meget for Mads, da pigerne også satte ind imod ham på grund af hans snorken, og pludselig ønskede ingen at sove sammen med ham. Det fik ham til at bryde sammen, og nu forklarer han, hvordan han i ugens løb har genoplevet den hårde tid i villaen, og det har sat tankerne i gang hos ham.
– Jeg har siddet de sidste dage og tænkt over, hvor ømt et emne det egentlig er både for voksne og børn at blive holdt udenfor over selv de mindste ting – i dette tilfælde min satans snorken. Og på sammen tid, at der skal være et hieraki i blandt voksne mennesker, som skal hygge sig sammen – ja, det er med ex’er, men alligevel burde man have sin medmenneskelige side på plads og have indlært ved barns ben, at intet menneske kan holde til, at man er efter dem konstant, forklarer Mads og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har endelig sex: Det var nederen

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan høre Carolines dom over Mathias i sengen – og også høre om Mathias voldsomme forløsning, da han kom.


LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har endelig sex: Det var nederen
– Vi har alle et punkt, hvor vi bare ikke kan mere, men selvom jeg græd i aftenens afsnit, og det gjorde ondt at stå i sådan en situation episode skete, så har nogle af de andre efterfølgende set, at det faktisk ikke var okay. Og det er jeg taknemmelig for, det er jeg stadig den dag idag.
Han forklarer, at selvom folk skal huske på, at de er indespærret i en villa, og bølgerne naturligvis kan gå højt, så er en konstant hakken på ét enkelt menneske uacceptabelt. Han er meget taknemmelig for, at Kasper og Michelle satte deres eget behov for alenetid til side og tog sig af deres ven i nødens stund.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor er Sofie og Jesper ikke kærester

Hierarkiet er en omgang lort

Mads håber, at mange af de unge, der ser programmet, vil se beboernes adfærd som en lærestreg fremfor at se op til deltagerne og selv behandle folk på den måde, for det synes han slet ikke er i orden.
–  For at komme helt tilbage til det med hierarki, så syntes jeg, det var en omgang lort. Ja, det sgu forståeligt, at nogen er der fra start, men at lave et hierarki og endda lyde som om, man er bedre end andre. Det er inderligt noget pis, men i sidste ende til at grine over. Ingen er bedre end andre eller over andre. Vi alle er lige, fastslår han og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid
– Jeg skal ikke pudse min glorie, for jeg siger da sikkert også en masse dumme ting og gør en masse dumme ting. Men vi er bare mennesker, man skal bare huske også at se sine egne fejl.

Han tror ikke, der ligger mere bag pigernes skepsis end den – åbenbart – voldsomme snorken, hvis der gør, så har de i hvert fald ikke sagt det til ham. Ud af de tre ‘konger’ Kevin han har kontakt til den dag i dag, og ham har fået et nyt syn på her hjemme.