'Love Island'-Josefine med i nyt datingprogram - Her & Nu

'Love Island'-Josefine med i nyt datingprogram

Efter en måned som single er Josefine er klar til at date på tv igen

Af Lykke Buhl - 22. april 2019 kl. 08:55

I ‘Love Island’ blomstrede kærligheden mellem Josefine og Kasper, og efter hjemkomsten blev de to turtelduer så endelig kærester på Valentines Day. Men forholdet var kortlivet, og Josefine og Kasper nåede kun at have en måned sammen som kærester, før parret gik fra hinanden for knap en måned siden.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitystjerne med i ‘Luksusfælden’
Derfor har Josefine heller ikke travlt med at finde én at flette fingre med.
– Der er ikke kommet en ny ind i billedet endnu, jeg tager det bare meget stille og roligt og er mig selv og hygger mig, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Ex on the Beach’-stjernerne Caroline og Mathias er på hestedate

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Mig og min mor’-stjerne er gravid
Men der er også endnu en god grund til, at det ikke passer så godt, hvis der skulle dumpe en kæreste ned i Josefines skød lige nu. Hun skal nemlig snart være med i et datingprogram.
– Ja, jeg skal måske til at lave noget her snart. Det er et nyt koncept, der er blevet startet op. Det er lidt ovre i noget dating-noget, men jeg tror ikke, jeg må sige for meget om det, griner reality-baben.
Desværre er der lidt uro omkring tv-projektet, der altså stadig er i opstartsfasen.
– Jeg ved ikke så meget om det endnu, men jeg regner da med, jeg skal være med! Nu må vi se, nogle gange laver de jo lidt om og rykker rundt, og lige nu er det blevet sat lidt på standby åbenbart, selvom jeg havde fået datoer, men nu må vi se, forklarer Josefine om sit nye program.
LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager har fået frataget kørekortet