'Love Island'-Jamie: Dette reality-program vil jeg gerne deltage i

Der er et særligt reality-program, som ‘Love Island’-hunken godt kunne finde på at medvirke i.

Af Emilie Holm Egebro - 10. marts 2019 kl. 08:55

I efteråret tonede Jamie Eschen frem på skærmen i TV3-programmet ‘Love Island’. Han fandt desværre ikke kærligheden i programmet, men fik sig en oplevelse for livet.
Det betyder derfor også, at reality-hunken ikke er bleg for at medvirke i endnu et reality-program, hvis muligheden byder sig:
GALLERI: Se alle billederne fra åbningen af skønhedssalonen ‘Juliver Beauty’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single


LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jamie afslører: Dét skete der mellem mig og Nathalie
– Jeg kunne godt finde på at være med i mere tv. Så skulle det nok være ‘Robinson Ekspeditionen’, hvis jeg skulle vælge noget. Så jeg afviser bestemt ikke, at folk kan komme til at se mig på skærmen igen. Man ved aldrig. Faktisk er jeg også ved at etablere noget nyt tv med mig allerede nu, men jeg kan ikke sige så meget om det på nuværende tidspunkt, afslører han overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner
HOT NEWS: ‘Robinson’-Sasha har fået kæreste
Det kan altså godt tyde på, at vi inden længe får lov at gense Jamie på skærmen. Han har dog også gang i andre projekter:
– Det går godt med mig, og jeg hygger mig bare. Jeg fester og arbejder meget. Jeg har et firma, hvor vi lejer folk ud til byggepladser – tømrere, murere, snedkere. Det har jeg lavet de sidste fire år. Derudover hygger jeg med mine venner. Jeg ses blandt andet en del med flere fra ‘Love Island’. Oliver ser jeg stort set hver uge, og så snakker jeg med Julie, Josefine og Nikolaj, forklarer han.
Se hele interviewet med Jamie øverst i artiklen, hvor han også afslører, hvordan det går med hans kærlighedsliv. 
LÆS OGSÅ: ‘Hård udenpå’-Simon: Jeg har lagt det hårde liv på hylden
LÆ S OGSÅ: Julie i ‘For lækker til love’: Jeg søger den eneste ene