Julie i 'For lækker til love': Jeg søger den eneste ene

Det kan næsten ikke gå hurtigt nok, før en fyr går på knæ for Julie.

Af Emilie Holm Egebro - 28. februar 2019 kl. 10:29

Selvom ‘Love Island’-stjernen Julie Melsen kun er 21 år, er hun bestemt ikke i tvivl om, hvad hun søger i TV3-programmet ‘For lækker til love’. Hun er nemlig bestemt ikke på jagt efter en fyr, hun kan have det sjovt med eller danne par med i et par år. Det skal være den helt rette, før det er aktuelt.
LÆS OGSÅ: DRAMA mellem Julie og Oliver: Ny flirt er uacceptabel
LÆS OGSÅ: Josefine afslører: Sådan blev Kasper og jeg kærester
– Jeg vil hellere være single end at være sammen med en fyr, der ikke lige er mig. Jeg søger en, som jeg kan slå mig ned med og være sammen med resten af mit liv. Den eneste ene. Jeg gider ikke noget pis. Når jeg får en kæreste, skal han også gerne fri indenfor et år. Ellers bliver det for kedeligt for mig, fortæller Julie til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk og ‘Ex on the Beach’-babe slår pjalterne sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single


LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose
– Jeg var bare on, da jeg blev tilbudt at medvirke i ‘For lækker til love’, for det er så svært for mig at finde en mand, da alt hurtigt bliver så kedeligt for mig. Jeg vil hele tiden videre, og det skal bare være nyt, nyt, nyt. Derfor vil jeg også gerne, at vi skal være kærester et år, så forlovede et år og så gift i et år og få børn derefter. Ellers bliver det for kedeligt, og så skubber jeg det væk, hvis to år er ens. Tidligere har jeg haft en kæreste i tre år, og det var simpelthen for lang tid, uden at han friede.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie døber sin skønhedssalon ‘Juliver’
– Jeg har det faktisk med Danmark, som jeg har det med mænd. Det er for kedeligt, og jeg vil gerne videre. Derfor skal jeg ikke bo i Danmark resten af mit liv. Om det er Marbella eller noget andet, det er ligegyldigt, men jeg kunne godt tænke mig at starte noget op i Spanien. Nu starter jeg her i Danmark med min klinik, som åbner lørdag, og så videreudvikler jeg det. Jeg har mange drømme og ambitioner, slår hun fast.
Se ‘For lækker til love’ på Viafree i morgen.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Emilie dropper at lave mere tv