HOT NEWS: 'Robinson'-Sasha har fået kæreste - Her & Nu

HOT NEWS: 'Robinson'-Sasha har fået kæreste

Den velkendte ‘Robinson’-babe, der tidligere har været en mand, har fundet kærligheden.

Af Emilie Holm Egebro - 2. marts 2019 kl. 16:50

I efterårets omgang af ‘Robinson Ekspeditionen’ tonede Sasha Louise Sprange frem på skærmen. Desværre blev deltagelsen i TV3-programmet kortvarig, men Sasha fik alligevel gjort særligt indtryk på folk, så de fleste ikke er i tvivl om, hvem den smukke blondine er.
SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-baben og botoxkongen: Sådan går det i dag
Hun stod nemlig i programmet frem med en spændende historie, som de færreste nok havde gættet, hvis ikke hun selv fortalte om det. Sasha løftede sløret for, at hun var født som dreng og officielt hed Christian indtil for cirka syv år siden, hvor hun tog en afgørende beslutning, som hun altid har vidst var den rigtige. Her påbegyndte hun nemlig sit kønsskifte, som hun for to år siden blev endeligt færdig med, da hun gennemgik en omfattende operation i Miami.
SE BILLEDERNE: Reality-hunk har fundet kærligheden
Da Realityportalen.dk i dag mødte Sasha til åbningen af Julie Melsens beautysalon, Juliver, kunne Sasha fortælle, at hun i øjeblikket har travlt med at lave mere tv:
– Det går rigtig godt med mig. Lige nu er jeg igang med at lave noget tv med DR, hvor jeg skal lave lidt forskelligt med dem, så det bliver rigtig fedt. Jeg kan ikke sige så meget om det endnu, men det er noget med noget værtstjans måske. Vi har snakket om, at jeg skal ud at interviewe nogle politiker og lignende. Det bliver aktuelt til foråret. Jeg glæder mig rigtig meget, fortalte Sasha, som havde en fyr med sit til salonåbningen:
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører paradiso-ekskæreste
– Jeg har min kæreste Nicolai med. Vi har været kærester i to måneder nu, afslørede Sasha.
– Jeg så hende i ‘Robinson’, og så tænkte jeg, at hvis jeg får chancen, så skal jeg da invitere hende på date. Og min storebrors kæreste kender så Sasha, og så fik jeg en dag mulighed for at give hende et lift, og så tænkte jeg, at det måtte være min chance for at invitere hende ud. Og så sagde hun ja, så det var jo dejligt, forklarede Nicolai glad.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe gravid med barn nummer tre
Mens Sasha bor i København, bor Nicolai ved Haslev, men de to får det til at fungere godt på trods af afstanden og ser ofte hinanden.
Se hele interviewet med Sasha og Nicolai øverst i artiklen og få mere at vide om deres forhold.
Se også billeder af Sasha og Nicolai i galleriet.
LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-vinder har født