Lotte om nyt program: Det mest grænseoverskridende var ..

Der er særligt én ting, Amalies mor ikke var vild med i ‘Hvad har jeg i munden, mor?’.

Af Emilie Holm Egebro - 2. august 2019 kl. 13:33

For nyligt havde Amalie Szigethy og hendes mor, Lotte Kejsers, nye program, ‘Hvad har jeg i munden, mor?’ premiere.
Programmet handler om, at Amalie og Lotte tager ud på et udfordrende mad-eventyr. De er begge kræsne og har deres faste madrutiner, men nu skal de i arbejdstøjet og hjælpe med at producere den mad, vi alle sammen putter i munden. Mor og datter får helt sikkert udfordret deres smagsløg, når de besøger alt fra en bondegård til en fiskehandler til en skraldespand.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen afslører: Her er mine største hemmeligheder
LÆS OGSÅ: CHOK: Stopper populær serie efter denne sæson?
Der er ingen tvivl om, at Amalie og Lotte flere gange under programmet bliver udfordret og får overskredet nogle grænser. Der er dog særligt én ting, som var meget grænseoverskridende for Lotte i løbet af optagelserne.
– Det der med at spise insekter i maden, det brød jeg mig absolut ikke om. Og jeg fik også ondt i maven af at være med på de optagelser. Jeg brød mig heller ikke om lugten! Stegte fårekyllinger og tanken om, at det blev puttet i vores mad. Det var noget af det værste, da vi skulle gennem de optagelser. Ellers har det ikke været så slemt, men insekterne kunne jeg ikke lide. Den del brød jeg mig ikke om. Selvfølgelig har vi været udfordret, men det har ikke skræmt mig på nogen måde, fortæller Lotte, der også har taget nogle af programmets oplevelser med sig:
LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai
– Jeg har taget nogle af veganer-oplevelserne til mig. Der har jeg købt veganske planteretter, altså plantefar for eksempel. Det var berigende på mange måder, fordi jeg i forvejen er vegetar. Jeg er ikke i mål med at være veganer, men jeg er midt imellem vegetar og veganer. Semi-veganer vil jeg kalde det, forklarer hun.
Se et klip fra afsnittet, hvor Lotte og Amalie spiser insekter, herunder:

LÆS OGSÅ: Louise efter ‘Paradise’-exit: Jeg var træt af at være derinde