Lisa ude af ‘Robinson’: Jeg forstår det ikke

Lisa blev overrasket over at skulle forlade ‘Robinson’ som nummer to.

Af Rikke Lynge - 13. september 2021 kl. 21:55

Lisa Jørgensen blev i aftes den anden i rækken til at forlade sæson 22 af ‘Robinson ekspeditionen’, hvilket for hende kom som en overraskelse.

– Det gik sgu stærkt, og det kom bag på mig. Jeg havde overhovedet ikke set den komme. Det havde jeg sgu ikke, fortæller Lisa til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Lisa fortæller om sin tid i ‘Robinson’. Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Astrid om at se sig selv på tv: Det er pinligt

Lisa forstår ikke, hvorfor gruppen havde brug for at pege på hende allerede nu.

– Jeg synes jo, jeg havde gjort mit. Jeg havde bidraget med alt, hvad jeg kunne, og jeg snakkede godt med folk, fortæller Lisa, der stadig ikke helt ved, hvorfor hun skulle hjem.

– Det ken enten være, at de havde brug for nogen, der slikkede dem op og ned ad ryggen, og det gjorde jeg ikke. De siger jo også, at de så mig som en stærk spiller, og at jeg ville stå stærkt i en sammenlægning. Derudover bliver det italesat, at Prince, Tine og jeg rykker over i en anden lejr, og at jeg tager mig at Tine, hvilket jeg ikke fortryder, fortæller Lisa, der faktisk intet fortryder på øen.

– Jeg står ved mine valg, jeg er bare super ærgerlig over at ryge ud så hurtigt.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Store ændringer i ny ‘Robinson’ sæson

Ifølge Lisa er argumenterne for hendes hjemsendelse tynde, og selvom hun blev taget med bukserne nede, så er hun ikke skuffet over de andre på holdet.

– Jeg er ikke skuffet, da skuffelse for mig handler om forventninger, og jeg havde ikke som sådan nogen forventninger til mine holdkammerater på det tidspunkt, fordi jeg ikke kendte dem bedre, end jeg gjorde. Derfor kan jeg ikke være skuffet over deres beslutning som sådan. Det er mere overraskelsen i det, og det at det kom bag på mig, det overskyggede nok det, der ville være skuffelsen, fortæller Lisa.

LÆS OGSÅ: WOW! Realitystjerne har tabt 16 kilo

Lisa og Prince stemte som de eneste på Ida, og det slog aldrig Lisa, at det kunne være en taktisk fælde.

– Det virkede meget troværdigt, at de var trætte af Ida, for der havde været nogle episoder, hvor vi havde kigget på hinanden og tænkt “hold da op”, fortæller Lisa, der stadig ikke forstår, at hun allerede skulle hjem.

– Jeg kunne forstå det, hvis jeg ikke havde bidraget til lejren, hvis jeg havde holdt mig for mig selv, eller hvis jeg havde været på tværs og konstant indgik i diskussioner, så havde jeg kunne se det, men jeg synes, at jeg lå i midten af det hele, og jeg bidrog, så godt jeg kunne både socialt og praktisk. Jeg forstår ikke folks valg, siger Lisa.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv

Frygter for Prince

Prince, Tine og Lisa holdte sammen på Hold Nord, og med både Tine og Lisa ude, så ser det ifølge Lisa sort ud for Prince.

– Prince er jo overhovedet ikke populær, det kan jeg jo godt mærke, så jeg er næsten ikke i tvivl om, at han ikke når så langt, som jeg i virkeligheden havde håbet, fortæller Lisa, der ikke kender ekspeditionens videre forløb.

Tine og Prince fra ‘Robinson 2021’ (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Melvin afviser Tinder-profil: Kærligheden må vente

– Jeg synes, at Prince havde hjertet på det rette sted, og jeg kendte til hans principper og værdier, men måske fik han ligesom mig ikke mulighed for at spille på en ordentlig måde, slår Lisa fast, som fik et andet indblik af Prince.

– Prince blev hurtigt og hårdt dømt. Jeg brugte meget tid med ham, og jeg nåede at se nogle sider og høre nogle ting, som de ikke så, slutter Lisa.

LÆS OGSÅ: To ‘Forsidefruer’ i nyt tv-projekt