Melvin afviser Tinder-profil: Kærligheden må vente

Melvin afviser ikke kærligheden, men han kigger heller ikke efter den.

Af Rikke Lynge - 13. september 2021 kl. 17:09

Melvin Kakooza blev for et halvt år siden opereret for en hjernetumor, og i den forbindelse har han oplevet en masse kærlighed i hans liv, men den ægte kærlighed er der ikke tid til.

– Der er masser af kærlighed. Jeg har oplevet rigtig meget kærlighed fra den danske befolkning, og det har været super skønt. Lige nu handler det om for mig at komme tilbage på arbejdet, så det er det, jeg koncentrerer mig om, fortæller Melvin.

LÆS OGSÅ: Deltager i voldsom ulykke: ‘Robinson’ har taget alt fra mig

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører: Derfor har jeg ikke fået fjernet min penis

Melvin bruger derfor ikke en masse tid på at lede efter den ægte kærlighed.

– Det kommer, når det kommer. Jeg er slet ikke afvisende for, at når det sker, så sker det, men lige nu er der så mange andre ting, der fylder. Jeg skal tilbage og have en god rytme, så kærligheden må vente lidt endnu, fortæller Melvin og afviser benhårdt, at han har en profil på Tinder.

– Hvis i ser mig derinde, så er det altså ikke mig, slår Melvin fast.

LÆS OGSÅ: Sådan deler Remee og Mathilde datteren

Læs mere om