‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv

Sådan skaber Mathilde Beuschau og kæresten Robin liv under lagnerne.

Af Lotte Knudsen - 11. september 2021 kl. 18:55

Mathilde Beuschau blev landskendt som den lille lyshårede pige med de blå øjne i det populære TV2-program ‘Årgang 0’. Selvom håret stadig er lyst og øjnene blå, er der sket meget med Mathilde siden programmet. Hun er vokset op og blevet en moden kvinde, som mange ser op til.

Det afspejler hendes Instagram blandt andet, hvor hun i dag har hun over 65.000 følgere. På platformen deler hun mest ud fra sit liv med trænning og sit arbejde som onlinecoach, men fornylig har Mathilde valgt at tage et andet emne op: SEX.

– Jeg synes, at det er et spændende og vigtigt emne at snakke om, siger Mathilde i sin story.

LÆS OGSÅ: Oh Land melder ud om at vende tilbage til ‘X Factor’

I sin første story omkring sex snakker hun om sexdrive.

– I nogle perioder kan ens sexdrive være højt, og i nogle perioder vil ens sexdrive være lavt. Det er okay og helt normalt, starter Mathilde og fortsætter:

– Hvis lysten til sex ikke er særlig stor, så fortæl din kæreste det. Jeg er sikker på, at din kæreste vil forstå det, hvis du forklarer, hvordan du har det. Kommunikation er vigtig, slår Mathilde fast.

Micki Cheng har det hårdt med at klemme sine fødder ned i danseskoene. Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager gift med Paludan

Mathildes råd: Det gør jeg med Robin

Det er Mathildes mission at aftabuisere samtalen om sex, og derudover ønsker hun at videregive tips og tricks, som har fungeret i hendes eget liv under lagnerne.

– En ting, som kan hjælpe til at få et større sexdrive, er at efterlade elektronik uden for soveværelset, råder Mathilde og fortsætter:

– Vi gør det hjemme hos os, og jeg har det så godt dagen efter, fordi jeg har taget mig tid til min partner.

LÆS OGSÅ: Efter trist besked: Tina Lunds forældre opløst i tårer

For Mathilde er det netop tid, opmærksomhed og kommunikation, som er nøglen.

– Robin og jeg har nogle dejlige dybe snakke om aftenen, når vi bare ligger og snakker, og det kan da godt gå hen og udvikle sig.

Mathilde har indtil nu oplevet stor opbakning fra hendes følgere, når det kommer til Instagram og sex-snak. Så mon ikke hun vil fortsætte lidt med det.