'Landmand'-Troels og Nadine: Sådan går det i dag

Selvom kærligheden brast i programmet, betyder det bestemt ikke, at ingen af de to har haft held i kærlighed siden.

Af Emilie Holm Egebro - 13. november 2018 kl. 20:42

Der var for alvor kærlighed i luften i ‘Landmand søger kærlighed’, da Nadine Joanna Voetmann Jansen og Troels Hymøller var på romantisk weekend i Silkeborg. Her blev det både til kys, kram og en snak om en fælles fremtid.
I tirsdagens afsnit af programmet tog Lene Beier derfor en tur til Skjern for at høre Troels, hvordan det gik med ham og Nadine to måneder efter weekendturen. Her viste det sig dog, at de to ikke længere så hinanden, da forholdet var løbet ud i vasken efterfølgende.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels’ damer: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
– Vi så hinanden en hel del et par måneder efter programmet, men så var det bare lidt som om den døde lidt. Det var bare som om, at det lige pludselig ikke var spændende mere. Og sådan var det nok lidt fra vores begges side. Det gik ellers rigtig godt med os på weekendturen, og vi var endda også på en weekendtur bagefter med en af mine kammerater, og vi sås meget i weekenderne og sådan noget. Jeg ved ikke, om vi var lidt uheldige, fortæller Troels til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Der kom lige nogle småting, og det gik nok også op for hende, hvor meget arbejde der er på sådan en gård.Der var alligevel meget spræl i hende, så jeg tror måske ikke, at hun havde rendt hornene helt af sig. Og det ved jeg heller ikke helt, om jeg selv havde. Det var da ærgerligt, at jeg ikke fandt kærligheden, for Nadine er sgu virkelig en god pige. Det var bare ikke nu, det skulle være, og sådan havde vi det begge. Men jeg er glad for, at det var Nadine, jeg valgte med på den romantiske date af de tre piger.
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole fortryder sex i programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Der kommer en ny sæson af ‘Landmand søger kærlighed’

Ikke det rette match

Heller ikke Nadine kan sige præcis, hvad det var, der gik galt mellem hun og Troels, men hun tænker, det bunder i, at de ikke var de rigtige for hinanden, når det kom til stykket.
– Der skete ikke noget specielt, jeg tror bare, at luften gik ud af ballonen, og vi fandt ud af, at vi nok bare var for forskellige. Følelserne forsvandt bare. Jeg fandt også ud af, at han var nødt til at lægge meget mere tid i sit landbrug, end det måske lige passede med, hvor jeg var i mit liv. Timingen var nok bare lidt dårlig. Jeg har nok bare haft lidt for meget krudt i røven og været søgende efter at komme ud at opleve noget mere, forklarer Nadine.
– Men jeg tror, hvis det virkelig havde været den rette fyr, så havde jeg nok også været klar til at indordne mig under de præmisser, der nu var. Sådan har de fleste det nok, at hvis man møder den eneste ene, så smider man alt, hvad man har, og det var der ikke rigtig nogen af os, der var villige til, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ole vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Dannis dame er blevet mor

Ny flamme på Grønland

Der er nu gået godt halvt år siden optagelserne sluttede, men desværre har Troels endnu ikke haft heldet med sig til at finde en sød pige.
– Der er ikke dukket nogen sød pige op efterfølgende, nej. Jeg har da skrevet med nogle enkelte stykker, men så bliver jeg bare også lidt skeptisk, fordi det er nogen piger hjemmefra, som jeg aldrig har snakket med før, og pludselig er jeg bare blevet interessant. Det gider jeg sgu ikke sådan noget. Så der har ikke lige været nogen for mig endnu. Jeg har også haft travlt med arbejdet. Men mon ikke der dukker en op i fremtiden, siger han.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders: Derfor sendte jeg Camilla hjem
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: De turde ikke lade mig gå længere
Anderledes ser det dog ud med Nadines kærlighedsliv:
– Jeg har set en sød fyr i et stykke tid. Jeg vil ikke kalde det en kæreste endnu, da det stadigvæk er ret nyt, men det er seriøst. Jeg havde mødt ham kort inden programmet, men der har jo så ikke været noget, mens jeg har været med i programmet og har set Troels.  Det er først kommet på banen efterfølgende. Han er fra København, men bor på Grønland, hvor han er elev. Men han er så hjemme engang i mellem. Til januar bliver jeg dog færdig som sygeplejerske, og der har jeg faktisk søgt en stilling deroppe, så det er meget spændende, fortæller hun glad.
Selvom  hverken Troels eller Nadine havde heldet med sig til at finde kærligheden i programmet, er de begge meget glade for at have medvirket og ser det som en rigtig god oplevelse.
Se, hvordan det går de andre landmænd og kærligheden tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Efter kæmpe underskud: Linses fremtid er usikker
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Gitte: Derfor sagde jeg ikke ‘jeg elsker dig’ til Ole