'Landmand'-Thomas og Nicoline efter programmet: Sådan går det i dag

Thomas og Nicoline fandt kærligheden i programmet, men er de stadigvæk sammen i dag?

Af Emilie Holm Egebro - 20. november 2018 kl. 21:07

28-årige Thomas Bertram fra Jerslev er en del af årets seks landmænd i ‘Landmand søger kærlighed’. Mens de andre fem landmænd har været på skærmen på TV 2 hver tirsdag aften, har Thomas dog haft sin egen landmand-serie på TV 2 Play, ‘Den unge landmand’, som er blevet vist hver søndag.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels og Nadine: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Der kommer en ny sæson af ‘Landmand søger kærlighed’
Sidste afsnit med Thomas blev sendt i søndags, hvor Lene Beier var på genbesøg to måneder efter, at Thomas var på romantisk weekend med Nicoline. Og det viste sig, at kærligheden langtfra var forsvundet mellem de to:
– Det er gået godt med os siden daten. Man bliver så glad, når man har fået kæreste på. Jeg føler mig helt vild glad. Jeg tror da helt sikkert, at det bliver os to – også på sigt. Det er da i hvert fald udgangspunktet, lyder det fra en glad Thomas i programmet, der også kan afsløre, at planen er, at Nicoline snart skal flytte ind hos ham.
– Jeg flytter fra Sjælland til Nordjylland. Det var slet ikke en svær beslutning, det var bare det rigtige. Vi har snakket om det lige siden romantisk weekend, og så er det bare blevet mere og mere lige siden. Nu har vi også været rigtig meget sammen siden, vi var på weekendturen. Der er maks gået 14 dage imellem, da det har været vigtigt for os at holde det ved lige og se hinanden, fortæller Nicoline selv.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels’ damer: Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør


LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs

Nyt arbejde og nyt kapitel

Her til aften rullede ‘Landmand søger kærlighed – ekstra’ over skærmen på TV 2 Fri, hvor vi igen fik en update på Thomas og Nicoline, der nu kan løfte sløret for, at tingene er blevet endnu mere seriøse mellem dem:
-Det går rigtig godt med os. Nu har vi jo haft langdistanceforhold indtil videre, men om to uger flytter Nicoline ind på gården hos mig, fortæller en glad Thomas i ‘Landmand søger kærlighed – ekstra’.
– Ja, jeg har fået nyt arbejde og skal starte nyt liv og nyt kapitel. Så det er virkelig spændende, fortsætter Nicoline.
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole fortryder sex i programmet
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: De turde ikke lade mig gå længere
– Det giver da en helt anden ro at kunne komme igang med vores fælles liv, nu hvor Nicoline flytter ind. Vi har også mødt hinandens forældre, og efter optagelserne her skal vores forældre møde hinanden hjemme på gården i aften. Så det er vi spændt på, tilføjer Thomas.
Parret fortæller desuden, at de er meget forelskede og virkelig er glade for, at de valgte at være med i ‘Landmand søger kærlighed’, når det nu førte til, at de fandt hinanden.
Se, hvordan det går de andre landmænd, tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ole vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Dannis dame er blevet mor