SE HER: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager i vild forvandling

Louise har siden sin medvirken i ‘Landmand søger kærlighed’ tabt 28 kilo, og kampen fortsætter.

Af Rikke Lynge - 18. februar 2020 kl. 11:03

Louise Glargaard Hansen fra ‘Landmand søger kærlighed’ har længe drømt om at komme ned i vægt, og nu har hun i den grad gjort noget ved det. Motivationen har hun hentet hos sin søn Oliver på halvandet år, det fortæller hun til Realityportalen.
– Jeg havde ikke lyst til at gå rundt og være tyk. Jeg havde svært ved at lege med min søn på gulvet og følge med i hans tempo, fordi det var hårdt. Jeg vil også gerne være et godt forbillede for ham, fortæller Louise og uddyber, hvordan det er lykkedes for hende at komme så langt ned i vægt:
– Jeg har tabt mig ved at spise sundt. Det er faktisk først nu, at jeg er begyndt at få motion ind over. Nu er jeg begyndt at gå lange ture, og så er jeg startet i fitness.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Louise: Sådan går det med graviditeten 
Ifølge Louise har det været hårdt, men hun er alligevel blevet ved med at holde fast og er fortsat motiveret for vægttabet.
– Jeg har på intet tidspunkt været ved at give op, og det er da også lidt svært at blive ved nu, fordi det er begyndt at gå så langsomt med vægten, fordi jeg har tabt mig så meget. Jeg har prøvet at tabe mig så mange gange. Før har jeg måske tabt mig ti kilo, men så er det gået den anden vej igen, så det er faktisk først nu, at jeg virkelig holder i.
Louise er derfor ikke længere bange for, at forløbet går i stå, og at hun skal komme tilbage til de gamle rutiner.
LÆS OGSÅ: Linse på diæt: 100 kilo er for hårdt for kroppen 

Før- og efterbillede af Louise fra ‘Landmand søger kærlighed’, der har tabt 28 kilo. (Foto: privat/Janus Nielsen)

Målet er 65 kilo

Selvom Louise allerede har smidt næsten 30 kilo, så stopper hun ikke her.
– Jeg har et mål om at smide 40-50 kilo i alt. Så er jeg nede på 65 kilo, men jeg ved ikke, om jeg når så langt ned i vægt.
Louise har indtil videre været i gang med vægttabet et halvt år, og hun håber på, at hendes historie kan være med til at inspirere andre, der står i samme situation.
LÆS OGSÅ: Irina og Morten afslører: Barn nummer to er ikke realistisk

Planer for fremtiden

Foruden sund kost og motion, så bruger Louise lige nu tiden på at tænke over, hvad fremtiden skal bringe, og hun har en drøm, som hun håber vil gå i opfyldelse til foråret.
– Jeg har søgt ind på hovedforløbet som Social- og Sundhedshjælper med start i april, men jeg har ikke fået svar endnu.
LÆS OGSÅ: Tabita efter ‘X Factor’: Jeg har virkelig fået meget hate
Derudover drømmer Louise om at finde kærligheden, hvilket hun ikke har haft held med.
– Jeg har en tinder-profil, men jeg bruger den ikke så meget. Det er svært at få passet ind, når jeg er alene med en lille dreng.
SE BILLEDERNE: Kendt vært går nøgen på scenen til Zulu Awards