Nu træder prins Christian i karakter

Den unge tronfølgers årshoroskop i HER&NU bærer tydeligt præg af store og små overraskelser undervejs.

I denne uges HER&NU kan man læse astrolog Louise Bunnages kongelige årshoroskoper.

Bunnage, som er uddannet cand.scient.soc inden for antropologi og socialvidenskab samt leder af I.C. Instituttet i København, Danmarks største og ældste astrologiskole, lagde århoroskoperne i starten af december, og kunne her sagtens se, at 2024 vil blive et skelsættende år for den kongelige familie.

Her er Louise Bunnages årshoroskop for prins Christian:

Familie

Selv om Prins Christian først og fremmest er en karismatisk og udadvendt ung mand, der er socialt anlagt, har Christian en meget privat side. En side af ham, som også helst holder sine familieanliggender for sig selv.

Ikke desto mindre får hans rolle i familien og hans private anliggender fortsat opmærksomhed i 2024.

Ikke mindst fra ham selv.

Særligt i februar, april og maj kan der være ydre begivenheder, der sætter fokus på Christian og hans rolle i familien. Han er optaget af, hvordan han omtaler sin familie og slægt og hvordan han positionerer sig selv i forhold til familiemedlemmer, traditioner og dogmer.

Han forholder sig kritisk til hvordan han kan bidrage – og måske ikke ønsker at bidrage – til de traditioner, der præger og har præget den kongelige families forpligtelser gennem generationer.

Kærlighed

Prins Christian tager kærligheden alvorligt i 2024 og kan, særligt omkring februar, opleve et behov for at revurdere balancen mellem ansvar og frihed i sine nære relationer.

Det er slet ikke sikkert, at han overhovedet tager sit ansvar for tungt – men noget i ham minder ham om, at han skal føle sig fri til at være sig selv.

Et tema, der også kan skabe omtale i offentligheden omkring april.

Det er en god idé bevidst at skabe denne balance og Christian kan med fordel tale med sine nærmeste om sine behov. Det kan være, at den anden part har det på samme måde og kan hjælpe med at skabe plads tid både hver for sig og sammen.

Det kan også være et godt udgangspunkt for at blive endnu bedre til at støtte hinanden i at få det bedste frem i hinanden.

Det gælder såvel i kærlighed som i venskaber.

Artiklen fortsætter under faktaboksen...

Fakta

Prins Christian
Født: 15. oktober 2005
Tid: Kl. 01.57
Sted: København
Stjernetegn: Vægten

Arbejde

Der kan være godt nyt for Christian i starten eller midten af februar hvad angår hans planer for fremtiden.

Muligheder kan byde sig, som Christian bør gribe, så længe de er i tråd med hans egne ønsker. Anden halvdel af april er også gunstig i forhold til at tage skridt i den retning, Christian ønsker at gå.

Det kan involvere karrieremål og uddannelse eller anden form for træning.

Det kan være meget ressourcekrævende for Christian – og der kan være store eller små overraskelser undervejs, som gør, at Christian må justere sine planer. Men han har gode ressourcer og kapaciteten til at gøre det, der skal til.

Det vigtigste er, at Christian følger inspirationen.

Er der noget særligt, der trækker i ham i forhold til at gå i en bestemt retning, er det værd at undersøge, hvad der ligger bag det.

Helbred

Generelt set er prins Christian ressourcestærk.

Han har både en stærk fysik og mental styrke. Samtidig er Prins Christian meget sensitiv.

Og selv om hans sensitivitet og følsomhed er en kæmpe styrke, gør den samtidig, at Christian må passe godt på sig selv. Helt generelt har han brug for alenetid – allerhelst på daglig basis.

Derudover har han behov for at skærme sig selv fra alskens støj, stimulanser og dårlig energi. Det er noget, han er vant til og det er muligt, at det er noget, han allerede er god til at sørge for i hverdagen.

I 2024 kunne det dog godt tyde på, at det bliver en udfordring for ham. Særligt i maj og igen i juli/august bliver hans behov for at trække stikket sat på prøve.

Det er samtidig nogle perioder, hvor Christian kan føle, at der bliver krævet meget af ham følelsesmæssigt og at han må tage ansvar for at sikre, at hans egen behov også bliver mødt.

Selv om det er særligt udpræget i ovenstående perioder, har hele 2024 et underliggende tema omkring at Christian skal passe på sig selv. Tid alene, i naturen eller på afstand fra støj og stimulanser - herunder de digitale af slagsen - er den bedste kur for at bevare et godt helbred og en god følelse indeni.

Flere kongelige årshoroskoper for 2024:

Nye tider for dronning Margrethe

Dybe følelser på spil for kronprins Frederik

Svær periode for kronprinsesse Mary

Prins Joachim står overfor store valg

Prins Christians 18-års fødselsdag på Amalienborg

Tingene ændrer sig for prinsesse Marie