Joachim og Maries vilde aften: Festede med Medina

Prinseparret kom i audiens hos popdronningen backstage, hvor de festede sammen med Medina og hendes bandmedlemmer.

Det var ikke kun Medina, 41, der fik en uforglemmelig oplevelse på Plænen i Tivoli i fredags i sidste uge. 

Mange blandt publikum kom også helt tæt på prins Joachim og prinsesse Marie, der som hendes gæster havde fået plads lige foran scenen. 

LÆS OGSÅ: Ung landmand: Slår ny rekord i ‘Landmand søger kærlighed’

Her kunne man se en meget begejstret Marie synge med på mange af de store hits, mens Joachim kærligt holdt om hende. Prinseparret kom også i audiens hos popdronningen backstage, hvor de festede sammen med Medina og hendes bandmedlemmer. 

LÆS OGSÅ: Anne-Marie Rindom køber hus med kæresten

Medina kunne ikke få armene ned efter koncerten. Og med rette, for den var en kæmpe succes. – I går satte vi tre rekorder sammen. Publikumsrekord, færrest gæster, der har forladt Tivoli under Fredagsrock, og i at synge, så hele København kunne høre jer, fortalte hun dagen efter.

De seneste par uger har Joachim, 55, og Marie, 48, holdt ferie på Château de Cayx i Cahors sammen med grev Henrik, 15, og komtesse Athena, 12. Her har de også tilbragt tid med Joachims sønner, grev Nikolai, 24, og grev Felix, 22, og deres kærester, Benedikte Thoustrup, 25, og Mie Sofia Elers, 23. 

Om søndagen besøgte Joachim og Marie sammen med deres børn Copenhagen Historic Grand Prix, som prinsen er protektor for og mange gange har deltaget i.

LÆS OGSÅ: Sussi får undervisning af international stjerne