Dronning Margrethes ensomme ferie: Alene på slottet

Mange tilskuere bemærkede, hvor trist det så ud, da dronning Margrethe sad alene på en stol foran porten til slottet i Gråsten og ventede på at tage imod det traditionsrige ringrideroptog.

Dronning Margrethe fik sidste fredag en varm modtagelse af kong Frederik og dronning Mary.

Desværre varede den fælles ferie på Graasten Slot kun 24 timer.

Den 84-årige majestæt ankom til det sønderjyske slot kort efter vagtskiftet ved middagstid og blev mødt af kongeparret med kindkys og kram.

Også børnebørnene prins Vincent, 13, og prinsesse Josephine, 13, var glade for at se farmor, der kom fra Marselisborg Slot i Aarhus.

Der var dog ikke helt fri passage til slottet.

På vejen til slottet måtte dronning Margrethes Bentley holde og vente på, at en ladvogn fra Falck fik bugseret hendes Krone 75-golfvogn ombord. Den var åbenbart gået i stykker inden hendes ankomst og skulle til reparation.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsens advokat raser efter ny dom: Bizart

Golfvognen, Krone 75, bruger dronningen flittigt til at komme rundt i de store slotshaver. Hun sidder dog aldrig selv bag rattet, men overlader det gerne til blandt andre prinsesse Benedikte.

Da dronningen var blevet indkvarteret, inviterede Frederik og Mary hende på en frokost, hvor også prins Gustav og prinsesse Carina deltog.

Dronning Margrethe elsker ferierne i Gråsten, hvor hun selv er kommet, siden hun blev født. De kongelige familieferier var især en tradition i dronning Ingrids tid, og sammen med søstrene dronning Anne-Marie, 77, og prinsesse Benedikte, 80, lykkedes det hende forrige år at samle alle deres børn til et fætter- og kusinetræf.

LÆS OGSÅ: Derfor stopper Anne Laxholm i 'Vild med dans'

Desværre blev dronning Margrethe helt alene på slottet allerede lørdag eftermiddag. Her rejste både kongefamilien og fyrstefamilien fra Graasten Slot.

Derfor måtte hun også stå helt ensom og tage imod ringrideroptoget, der søndag red forbi slottet.

Mange tilskuere bemærkede, hvor trist det så ud, da dronning Margrethe sad alene på en stol foran porten til slottet, da hun ventede på optoget.

LÆS OGSÅ: Bradley Cooper nød Cirkus Arli i Tisvildeleje

Dronning Margrethe sad på en stol foran slottet og ventede på det traditionsrige ringrideroptog.

Forinden havde hun vakt stor glæde blandt de lokale ved at deltage i gudstjenesten i slotskirken, hvor hun også gik til alters med flere fra menigheden.

Ifølge HER&NU’s oplysninger vil dronning Margrethe have ophold på Graasten Slot indtil midten af august, hvor hun rejser til Frankrig for at tilbringe et par uger på Château de Cayx.

LÆS OGSÅ: Lars Hjortshøj om 23 år yngre kæreste: Det var ikke min plan

Se flere billeder herunder...

De mange ryttere havde blomster med til majestæten.
Med et smil tog dronning Margrethe imod både store og små .
Også de små cykelryttere havde plukket blomster til majestæten.