Efter shitstorm: Håber på en ny chance

Cecilie Haugaard blev lagt ned, da hun udkom med sin nye bog, nu prøver hun igen.

Kritikken haglede ned over modellen Cecilie Haugaard, da hun i starten af året udgav bogen 'Instagrim'.

LÆS OGSÅ: Molly Egelind afslører: Fortryder 'Far til fire'-rolle

I bogen undersøger hun, hvordan de sociale medier påvirker vores mentale sundhed og viser en vej til, hvordan vi kan bruge dem uden at blive negativt påvirket.

Cecilie blev kritiseret for selv at påvirke unge med indholdet på sin platform på Instagram.

- Det var den her debat omkring influencere og sociale medier og mental sundhed, jeg gerne ville skabe med bogen. Jeg er ked af, at den i langt højere grad er kommet til at handle om mig som afsender. Jeg anerkender, at jeg er en del af problemet, men derfor håber jeg også, at jeg kan være en del af løsningen, udtalte Cecilie dengang.

I et af sine seneste opslag på Instagram sætter Cecilie igen fokus på problemet ved sociale medier.

- Det er sommer, og det er dejligt, MEN man bliver også bombarderet af dejlige feriebilleder. Selvom at du måske er bevidst om, at vi alle deler vores bedste oplevelser og særlige stunder, så vil jeg vædde med, at du ligesom jeg ikke kan undgå at blive ramt af en lille smule fomo. Det er kun naturligt.

LÆS OGSÅ: Nygifte Jenna og Albert: Her er de på bryllupsrejse

Hun håber, at folk vil give hendes bog en ny chance, trods den negative medfart.

- På trods af en hård start og en masse lunkne anmeldelser, er jeg stadig så stolt af min bog 'Instagrim', og jeg tror på, at du kan bruge nogle af de redskaber, eksperterne kommer med, til at få et bedre og mere balanceret liv på de sociale medie. Jeg vil blive uendelig glad, hvis du vil give den en chance, slutter Cecilie opslaget.

LÆS OGSÅ: Lars Hjortshøj om 23 år yngre kæreste: Det var ikke min plan