Dronning Margrethe genforenet med sine søstre

Dronning Anne-Marie og prinsesse Benedikte var på besøg hos dronning Margrethe.

Der var stor gensynsglæde på Graasten Slot i sidste uge.

Efter et par ensomme dage fik dronning Margrethe, 84, besøg af begge sine søstre, dronning Anne-Marie, 77, og prinsesse Benedikte, 80.

LÆS OGSÅ: Flemming Møldrup er blevet skilt

Både Anne-Marie og Benedikte ankom sidste mandag og tilbragte ifølge HER&NU's oplysninger en hel uge sammen på det sønderjyske slot.

Artiklen fortsætter under billedet...

Søndag fik dronning Anne-Marie desværre den triste nyhed, at prins Michael af Grækenland og Danmark var død. Omgivet af sin familie sov prins Michael, der var oldebarn af Christian 9. og Ridder af Elefantordenen, ind i sit hjem i Athen.

Han blev 85.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prins Michael af Grækenland og Danmark blev 85.

Sammen med hustruen Marina deltog prins Michael sidste år i sin nevø, kong Konstantins begravelse, og dronning Anne-Marie forventes at deltage i hans begravelse på torsdag.

I september venter der til gengæld den 77-årige dronning en glædelig begivenhed. Efter mange udskydelser gifter hendes yngste datter, prinsesse Theodora, 41, sig lørdag den 28. september med kæresten Matthew Kumar, 34, i Athens Metropolis-katedral.

LÆS OGSÅ: Efter ferie i Italien: 'Robinson'-Ralf indlagt

Artiklen fortsætter under billedet...

Prinsesse Theodora med sin forlovede, den amerikanske advokat Matthew Kumar.

Mens dronning Anne-Marie i mandags rejste tilbage til Grækenland opholder prinsesse Benedikte sig fortsat på Graasten Slot.

Udover en tur til De Olympiske Lege i Paris skal hun i næste uge også overrække legater fra I.P. Nielsen Fonden ved et arrangement i Den Kongelige Køkkenhave.

LÆS OGSÅ: Stor dag for Julie Kriegler: Nu sker det