Vingegaard klar til baby: Jeg vil være hjemme

Da Jonas Vingegaard i sidste uge gæstede TV 2’s 'AftenTour', slog den 27-årige cykelrytter fast, at det gælder familien, når han sidst på året bliver far igen.

Gemt bag ansigtsmasker, fordi Tour de France-feltet er plaget af Covid-infektioner, blev Jonas Vingegaard i søndags mødt af hustruen, Trine, 38, og datteren, Frida på tre år.

Det var et dejligt gensyn efter flere ugers adskillelse, hvor Jonas kæmpede bravt for igen at vinde cykelløbet, som han har vundet de sidste to år.

– Det er fantastisk, de er hernede. Tre uger uden dem er meget. Det, at jeg kan være sammen med dem, betyder virkelig meget, sagde han til B.T. efter at været kommet ind på en andenplads i Loudenvielle.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Matt Damons romantiske aften i København

Artiklen fortsætter under billederne...

Efter flere ugers adskillelse kunne Jonas mandag tilbringe 24 timer med Frida og Trine, inden løbet startede igen.
Jonas fik tre-årige Frida på armen efter at være kommet over målstregen

Da han i sidste uge gæstede TV 2’s 'AftenTour', slog den 27-årige cykelrytter fast, at det gælder familien, når han sidst på året bliver far igen.

LÆS OGSÅ: Flyttede sine forældre på plejehjem: Hilda Heick ville ønske, hun kunne sige undskyld til dem

– Det er til efteråret, og det er klart, at jeg vil jo gerne være hjemme, når vi får vores andet barn, så lige hvad det angår, tænker jeg heller ikke, at jeg skal køre cykelløb oveni det, og det ved holdet også godt, at de nok ikke får meget ud af at sende mig til cykelløb, når det er lige oveni, forklarede han.

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt røber: Store ændringer i 'Danmarks næste tøjdesigner'