'Vild med dans'-dommer fejrer særlig dag

Dansekaptajn og dommer i 'Vild med dans' Sonny Fredie-Pedersen fylder i dag år.

I dag er det 37 år siden, at Sonny Fredie Pedersen kom til verden, og noget af dagen skal fejres i selskab med 'Vild med dans'-holdet.

LÆS OGSÅ: Janni om salget af Vedbæklund: Jeg vil ikke savne det

I aften indtager han nemlig endnu engang sin sædvanlige plads bag dommerbordet, hvor han skal bedømme aftenens dansepar.

I anledningen af sin fødselsdag har multitalentet skrevet en kærlig hilsen til sit yngre jeg på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er aftenens gæstedommer i ‘Vild med dans’

- Tillykke med fødselsdagen, lille ven. Glem aldrig det lille barn indeni dig. I dag fejrer vi dig, skriver han og tilføjer:

- Det har været endnu et år fyldt med nye velsignelser, nye oplevelser og nye udfordringer. Alt var, som det skulle være. Jeg er taknemmelig for alt, hvad jeg har, og alt hvad jeg er.

Kærlig hilsen fra sin forlovede

I Instagram-opslaget sender Sonny Fredie-Pedersen også en kærlighedserklæring til sine nære.

- Må denne næste tur rundt om solen være endnu bedre og lysere med de mennesker, jeg elsker, omkring mig. Jeg skylder dem det hele, skriver han.

LÆS OGSÅ: Det ser sort ud for Sebastian Bull: Ude af 'Vild med dans'

Under opslaget har 'Vild med dans'-dommeren modtaget flere lykønskninger - heriblandt et kærligt skriv fra sin forlovede Nika Kljun.

- Kærlighed er det, der bærer alt. Kærlighed er dig. Fejrer dig stort i dag og hver dag, skat. Jeg er taknemmelig for dig og vores kærlighed, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Fandt ikke kærligheden på tv: Martin får tilbud i indbakken

Det tyder derfor på, at Nika Kljun har fundet vej til Danmark for at fejre sin forlovede. Til dagligt bor parret i Los Angeles.

Du kan se Instagram-opslaget herunder: