Stefan Jepsen under optagelserne til 'Stor mand'.
Stefan Jepsen under optagelserne til 'Stor mand'.

Vendepunktet for Stefan: Nu sker det

Stefan 'Stor mand' har fået en glædelig besked.

Seerne stiftede første gang bekendtskab med Stefan Jepsen, da han var hovedpersonen i TV 2-dokumentaren 'Stor Mand' i marts 2023.

LÆS OGSÅ: Gustavs åndehul: Ro og bølgeskvulp

Artiklen fortsætter under videoen.

Da den 35-årige var tungest, lød vægtens dom på 350 kilo. Siden er kiloene raslet af ham, og nu er han i så sundhedsmæssig stabil tilstand, at han med stor sandsynlighed vil kunne gennemføre en operation i narkose.

- Jeg har længe været generet af min mave, men har været afventende, da lægerne mente, der var betydelige risici forbundet med en tur i narkose. Men jeg er nu nået til et punkt, hvor jeg mener, min sundhed er blevet markant bedre, og at de daglige gener er der, hvor jeg bliver nødt til at rykke på at få den mave reduceret, skriver Stefan i et opslag på Instagram og tilføjer:

- Jeg har nu fået en indkaldelse til forundersøgelse ved kirurgerne i oktober. Går det, som jeg håber, skal jeg opereres for første gang i mit liv. Jeg har ikke prøvet narkose før, og jeg er sgu lidt bange for sådan en tur. Men jeg glæder mig samtidig til at vågne op og føle mig markant mindre. Og hey, hvem vil ikke lige smide 15kg på en formiddag.

LÆS OGSÅ: Danmarks Tour-håb: Kærligheden ruller for Mads Pedersen

Stefan har derfor fuld fokus de næste måneder på at opbygge en endnu bedre fysisk form, så han har de allerbedste forudsætninger for at komme sig hurtigt efter operationen.

LÆS OGSÅ: Kronprins Christians hue afslører overraskende detaljer