Forud for EM-kamp: Sender rørende gave til alle nyfødte

I aften møder Danmark Tyskland, men inden da sender de en rørende hilsen.

Danmark spiller i dag 1/8-finalen i EM mod Tyskland. En modstander, der i 92 sikrede os guldet i samme turnering. Så hele holdet er fokuseret på kampen, men på herrelandsholdets Instagram sender DBU en rørende hilsen.

LÆS OGSÅ: Danmarks Tour-håb: Kærligheden ruller for Mads Pedersen

- Når vi løber på banen i aften, vil store dele af nationen stå stille, fordi mange sidder klistret til skærmen eller stadionsæderne. Men i Sundhedsvæsenet står det ikke stille. På Fødeafsnittet på Kolding Sygehus regner man med, at der kommer ca. ti nye børn til verden. Som en del af DBU’s initiativ ’Født som Fan’ vil alle børn, der bliver født på Kolding Sygehus den 29. juni få en helt særlig bodystocking for at markere den helt særlige dag og samtidigt blive en del af et rødt-hvidt fællesskab, skriver de og viser gaven frem.

Den lille bodystocking er nummereret med 10, som er Christian Eriksens nummer. Christian Eriksen er den spiller, der efter kampen mod Serbien har spillet flest landsholdskampe. Eriksen har dermed spillet 133 - én kamp mere end Simon Kjær, der tidligere havde rekorden.

Han kan føje yderligere en landskamp til samlingen, når Danmark på i aften møder Tyskland i EM-ottendedelsfinalen

LÆS OGSÅ: Celine Dion i ny dokumentar: Deler hjerteskærende detaljer om sit helbred

Se billedet herunder: