Vejrværten sagde ja efter 14 år: Surprise bryllup

Gæsterne blev meget overraskede, da Louises 40-års fødselsdag pludselig blev til et bryllup.

Efter 14 år som par, tre børn og ”kilometervis af hverdag” følte Louise Gade Sig og Morten Bjerg Iversen, 38, sig klar til ægteskabet.

Familie og venner var egentlig inviteret til hendes 40-års fødselsdag i lørdags, men dagen begyndte med en tur i kirken, hvor parret blev viet.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Sådan går det med familieforøgelsen

- Jeg synes jo, at man siger ja til hinanden og tilvælger hinanden i det øjeblik, man vælger at få børn sammen. Og i og med at Morten og jeg har hele tre af slagen, har vi allerede tilvalgt hinanden. Men alligevel føles det skønt – og lidt magisk – at sige formelt ja til hinanden i kirken, fortæller Louise, der har døtrene Leonora på ni år, Madelin på syv og Karla Noelle på tre med Morten.

Brylluppet og ikke mindst de mange gæster gjorde, at dagen blev helt særlig for Louise, der nu skal vænne sig til sin nye status.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben i store problemer: - Det kniber sgu med det

- Kirkerummet tager altid røven på mig. De hvidkalkede hvælvinger, storheden og følelsen af at blive omfavnet af en udefinerbar tryghed. Og da jeg kyssede Morten farvel mandag morgen, var det da lidt syret at sige ”Vi ses, min mand”.

- Det hele blev skyllet ned med en skøn, uhøjtidelig fødselsdagsfest i selskab med en masse af dem, jeg holder af, fortæller bruden Louise Gade Sig.
- Det hele blev skyllet ned med en skøn, uhøjtidelig fødselsdagsfest i selskab med en masse af dem, jeg holder af, fortæller bruden Louise Gade Sig.