Sif Steendahl Grandorf

Tidligere deltager bliver dommer i 'Nybyggerne'

En gammel deltager træder nu ind i dommerpanelet og erstatter tidligere dommer og indretningsekspert Mette Helena Rasmussen.

I den kommende sæson af 'Nybyggerne' får Önder Yazar selskab af en ny dommer, og hun er et velkendt ansigt. 

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er nemlig den tidligere deltager Sif Steendahl Grandorf, som selv svingede malerpenslen i sæson fem af 'Nybyggerne' i 2019.

Da Sif var med i programmet arbejdede hun som folkeskolelære, men efter programmet skiftede Sif  de hvide tavlekridt ud med malerpensler og startede virksomheden LeSifre Design, hvor hun guider folk i farvekombinationer, belysning og gør-det-selv projekter. 

Derudover har hun også fået mere tv-erfaring. Hun har nemlig hjulpet børn med at forvandle deres værelser i TV 2 PLAY-programmet 'Mit nye værelse'. 

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie og Mikkel går fra hinanden

Derfor er hun nu klar til at indtage 'Nybyggerne' igen - denne gang som dommer - og hun har planer om, at sætte sit helt eget præg på programmet. 

- Jeg håber at deltagerne tør gå imod tidens trends og indretningsidealer og dyrke deres egen unikke stil og farvepalette, så vi bliver inspireret. Og så håber jeg at de tør kaste sig ud i gør-det-selv-projekterne i stedet for fx. at købe et nyt designmøbel, fortæller hun til TV 2 og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen med vildt tilbud: Far til Amalies tredje barn

- Jeg kommer til at gå op i, hvor materialerne kommer fra. Er det købt i et byggemarked, eller er det fundet i en genbrugsbutik eller måske til storskrald, siger hun.

'Nybyggerne' starter optagelser 24. august og står til at have premiere i foråret 2025.