'Nybyggerne'-par i sorg: Har mistet baby i uge 21

Parret fra 'Nybyggerne' har oplevet enhver forældres mareridt.

Isabella og Naphtali Normann Noer fra 'Nybyggerne' 2023 stod i deres største lykke, da de for få uger siden tog til misdannelsesscanning for at hilse på deres kommende søn, men lykken blev hurtigt vendt til sorg. 

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald fortryder

Misdannelsesscanningen i uge 20 viste nemlig en lille misdannelse i den lille drengs organer, som kostede hele hans liv, det skriver Isabella i et opslag på Instagram, og til HER&NU/Realityportalen uddyber hun: 

-  Jeg havde ikke haft nogen smerter, gener eller blødninger, så vi havde ingen forestillinger om, at noget kunne være galt. Vi troede egentlig bare, at vi skulle ind til scanningen og hilse på ham. Vi havde både været til 12 ugers og en ekstra kønsscanning i uge 15, hvor alt havde set fint ud, så det var et kæmpe chok, der vendte hele vores verden på hovedet, forklarer Isabella. 

Den 7. august fødte Isabella sønnen Kai Lenny, som var død ved fødslen. 

- Vi havde en smuk fødsel på Hvidovre Hospital og havde ham ved os natten over, mens vi var indlagt. Selvom tiden med hans krop var så kort, føler vi en enorm tilknytning og kærlighed til ham. Chokket er så småt ved at lægge sig, men sorgen bærer vi med os, skriver Isabella i opslaget, som HER&NU/Realityportalen har fået tilladelse til at dele ord fra. 

Se hele opslaget her