Iben Hjejle og Tessa indtager hovedrollerne i ny TV 2-serie.
Iben Hjejle og Tessa indtager hovedrollerne i ny TV 2-serie.

Tessa springer ud som skuespiller

Vestegnsrapperen skal prøve kræfter med en helt ny disciplin.

Optagelserne er netop gået i gang til TV 2's nye fiktionsserie, som har fået arbejdstitlen 'SOSU'.

Det oplyser kanalen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Christiane med stor kærlighedserklæring til sygdomsramt mor

I denne lyder det desuden, at ingen ringere end rapperen Tessa vil have skuespillerdebut i serien, der kommer til at udspille sig på den københavnske vestegn, hvor seerne kan følge et team af social- og sundhedsassistenter- og hjælpere.

Der er dog lagt i kakkelovnen til et vaskeægte drama, da en fra teamet til en sommerfest findes død, hvorefter både gamle traumer, svigt og magtmisbrug titter frem under overfladen.

Den garvede skuespiller Iben Hjejle og den debuterende Tessa indtager hovedrollerne som henholdsvis den erfarne SOSU-assistent Rie og den unge og utilpassede Sille.

- Vi er svært begejstrede for, at Iben og Tessa indtager hovedrollerne i 'SOSU'. Iben Hjejle besidder en dramatisk og humoristisk tyngde, der klæder den garvede SOSU-assistent Rie, og efter et omfattende castingforløb er vi ikke i tvivl om, at Tessa er det helt rigtige valg til rollen som den oprørske Sille. Vi glæder os til at se det slå gnister mellem de to kvinder, siger de to producere Camilla Hammerich og Trin Hjortkjær Thomsen.

LÆS OGSÅ: Geggo røber: Fik overraskende svar fra lægen

På rollelisten er også navne som Zaki Nobel Mehabil, Lars Ranthe, Stephanie Leon, Helle Dolleris, Marijana Jankovic og Kurt Dreyer.

Serien, der bliver på seks afsnit, ventes at få premiere på TV 2 og TV 2 Play i 2026.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører nye detaljer om 'Sommerdahl'