Stjernespækket serie vender tilbage

Der er godt nyt til 'Oxen'-fans.

Seerne var vilde med TV 2-serien 'Oxen', da den rullede over skærmen i efteråret 2023. 

Nu kan kanalen løfte sløret for, at der kommer en sæson to af dramaserien. Det sker i en pressemeddelelse. 

LÆS OGSÅ: Der kommer en sæson 7 af 'Sygeplejeskolen'

Her lyder det desuden, at optagelserne til sæsonen, der får premiere på TV 2 i 2025, netop er gået i gang.

Ligesom sidst følger man den tidligere jægersoldat, Niels Oxen, som spilles af Jacob Hauberg Lohmann, samt resten af de velkendte karakterer, herunder Josephine Park som PET-agenten Margrethe Franck, Ellen Hillingsø som PET-chef Frigg Mossman og Birgitte Hjort Sørensen som forretningskvinden Kajsa Corfitzen.

Derudover vender også Kristian Halken, Caspar Phillipson, Christian Tafdrup, Andreas Jebro og Hanne Hedelund tilbage i deres roller. 

'Oxen II', som titlen bliver, har atter magt og forræderi som omdrejningspunkterne. 

Her kan seerne glæde sig til at følge med, når den hemmelige magtelite Danehof arbejder på at vælte regeringen og omstyrte demokratiet. 

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører nyt job: Jeg skal ikke arbejde 8-16

"Både Oxen og Margrethe må gå under jorden, mens PET-chef Frigg Mossmann kommer tættere på det mål, hun gennem længere tid - og i al hemmelighed - har arbejdet på: nemlig at afsløre magtens mørke mænd. Alt imens har Danehofs nyeste medlem, Kajsa Corfitzen, sin helt egen og utilregnelige agenda", skriver TV 2 om den kommende sæson. 

Pernille Bech Christensen, der er TV 2 senior executive producer, er da også svært begejstret for at kunne annoncere endnu en sæson af 'Oxen'. 

LÆS OGSÅ: Heino Hansen i opsang

- Seriens fokus på magt og demokrati er altid vigtigt og relevant, og samtidig bliver det en actionfyldt fortælling, når Oxen rykker ud af skoven, og vi følger ham på flugt, udtaler hun.

'Oxen II' bliver optaget både i Jylland, København og på Fyn - men også uden for landets grænser i Litauen. 

Ligesom første sæson er det forfatterparret Mai Brostrøm og Peter Thorsboe, der står bag serien, som er skrevet  på baggrund af Jens Henrik Jensens bestseller-bogserie. 

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Her er Anne Laxholms afløser